O Jason Everman (πρώην Nirvana, Soundgarden) μέλος των ειδικών δυνάμεων του στρατού των Η.Π.Α.

Η απίστευτη ιστορία του ανθρώπου που εκδιώχθηκε από τους Nirvana και τους Soundgarden

04/07/2013 @ 11:54
Ο Jason Everman έγινε ο δεύτερος κιθαρίστας των Nirvana τον Φεβρουάριο του 1989 και πλήρωσε μάλιστα το ποσό των 606 δολαρίων και 17 cents ώστε να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους, "Bleach".

Ωστόσο ο Everman δεν συνέχισε με τους Nirvana λόγω του προβληματικού του χαρακτήρα και μερικούς μήνες αργότερα πήρε τη θέση του Hiro Yamamoto στους Soundgarden. Αν και το 1990 περιόδευσε στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη μαζί τους, εν τέλει απολύθηκε ξανά, καθώς και πάλι το «πράγμα» δεν λειτουργούσε σωστά.

Μετά από τη θητεία του στους Mindfunk, o Everman έκανε το μεγάλο βήμα στη ζωή του και κατετάγη στον Αμερικάνικο στρατό. Αρχικά υπηρέτησε ως καταδρομέας, ενώ στην συνέχεια κατάφερε να γίνει μέλος των ειδικών δυνάμεων, συμμετέχοντας σε αποστολές στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Το 2006 αποχώρησε από το στράτευμα και πριν από λίγο καιρό πήρε πτυχίο στη φιλοσοφία από το φημισμένο πανεπιστήμιο Columbia. Περισσότερες πτυχές της πολυτάραχης ζωής του ανθρώπου που απέτυχε δύο φορές να γίνει rock star αλλά πέτυχε σε ένα εντελώς διαφορετικό τομέα, μπορείτε να διαβάσετε στο λεπτομερέστατο άρθρο των New York Times.

Όσο περίεργο και αν φαίνεται το γεγονός ότι πρώην μέλος των Nirvana και των Soundgarden κατάφερε να γίνει επίλεκτο μέλος των ειδικών δυνάμεων του αμερικάνικου στρατού, είναι σίγουρο ότι μία κινηματογραφική ταινία με θέμα τη ζωή του θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον.
  • SHARE
  • TWEET