Ο πρόεδρος Obama τραγουδάει στον νέο δίσκο των Coldplay

Θα ακούγονται και οι φωνές των Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo, Merry Clayton, αλλά και της πρώην συζύγου του Martin, Gwyneth Paltrow και των δύο παιδιών τους

25/11/2015 @ 11:16
Οι Coldplay ετοιμάζονται να δώσουν σε έναν ερασιτέχνη crooner από την Washington την μεγάλη του ευκαιρία στη δισκογραφία!

Ο frontman του συγκροτήματος, Chris Martin, υποστηρίζει ότι η φωνή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, θα ακούγεται στον επερχόμενο δίσκο της μπάντας, "A Head Full of Dreams", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκέμβρη.

«Διαθέτουμε στον δίσκο ένα μικροσκοπικό μέρος όπου ο πρόεδρος τραγουδά το "Amazing Grace"», δήλωσε ο Martin στο βρετανικό ταμπλόιντ The Sun, «λόγω της ιστορικής σημασίας της πράξης του προέδρου και του περί τίνος μιλούν οι στίχοι του τραγουδιού, δηλαδή της φράσης 'I'm lost but now I'm found'».

Σύμφωνα με την Sun, άτομο κοντά στην μπάντα ξεκαθάρισε ότι έλαβαν «την άδεια του ίδιου του Obama και της εκκλησίας Charleston όπου και ηχογραφήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα».

Το "A Head Full Of Dreams" βγαίνει στα δισκοπωλεία στις 4 Δεκέμβρη από την Parlophone/Atlantic. Εκτός από τις συνεργασίες με Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo και Merry Clayton, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ο Martin πρόσφατα αποκάλυψε στην The Wall Street Journal ότι στο άλμπουμ θα συμπεριληφθούν και οι φωνές της κόρης της Beyoncé και του Jay Z, Blue Ivy, της πρώην γυναίκας του Martin, Gwyneth Paltrow, και των δύο παιδιών τους, Apple και Moses, αλλά και της τωρινής συντρόφου του, της ηθοποιού Annabelle Wallis.

Ο Obama εκτέλεσε το λυρικό εγκώμιό του σε μια επιμνημόσυνη δέηση για τον δολοφονημένο ιεροκήρυκα και κρατικό νομοθέτη Clementa Pinckney, ο οποίος δολοφονήθηκε μαζί με άλλους οκτώ ενορίτες κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης της τάξης μελέτης της Βίβλου στην Emanuel Αφρικανική Επισκοπική Εκκλησία των Μεθοδιστών στο Τσάρλεστον, στις 17 Ιουνίου.

Δείτε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να τραγουδάει το "Amazing Grace" εδώ.
  • SHARE
  • TWEET