O κιθαρίστας των Deftones δεν ήθελε να παίξει στο νέο δίσκο

Ο Stephen Carpenter δηλώνει πως η μπάντα δεν έχει τον heavy ήχο που αυτός προτιμά

24/02/2016 @ 09:48

Σε συνέντευξή του στο Ultimate-Guitar.com o κιθαρίστας και συνιδρυτής των Deftones, Stephen Carpenter, διαφοροποιήθηκε με τον ήχο της μπάντας στο νέο δίσκο της "Gore" (κυκλοφορεί στις 8/4) χωρίς ωστόσο να σκεφτεί στιγμή να αποχωρήσει.

«Είμαι περήφανος μόνο και μόνο που κατάφερα να παίξω σε αυτό το δίσκο. Δεν ήθελα! Ήταν πρόκληση και μόνο προς το τέλος, μπόρεσα πραγματικά να αισθανθώ τα τραγούδια» δηλώνει ο 45χρονος μουσικός.

Ο Carpenter δηλώνει φανατικός οπαδός του metal. «Οι ιδέες των άλλων δεν είχαν ενδιαφέρον για μένα. Ήλπιζα να πάει αλλού ο ήχος μας. Η μπάντα πήγε σε αυτό το μονοπάτι και εγώ προτιμώ άλλο» εννοώντας πιθανότατα πως οι νέοι Deftones δεν είναι αρκετά... metal.

Ο δημοσιογράφος του ανέφερε πως αυτό αποδεικνύει πως η μπάντα λειτουργεί δημοκρατικά και τον ρώτησε αν σκέφτηκε να αποχωρήσει: «Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν θα άφηνα τη μπάντα που ξεκίνησα, αλλά η μπάντα ξεκίνησε να... αφήνει εμένα. Δεν μπορώ να το ελέγξω. Τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να ξέρω, αλλά δεν θα κάνω πράγματα με τα οποία δεν συμφωνώ».

Ακούστε από εδώ το "Prayers / Triangles", το πρώτο δείγμα από το "Gore".

 

  • SHARE
  • TWEET