«Ο επόμενος δίσκος των Red Hot Chili Peppers θα είναι σούπερ χορευτικός»

Ο Flea αποκάλυψε σε συνέντευξη πως του χρόνου θα παραδώσουν το 11ο άλμπουμ τους και θα περιοδεύσουν ξανά

22/10/2014 @ 09:12
Ο μπασίστας της αμερικανικής μπάντας, μιλώντας στο Rolling Stone, μίλησε για την πορεία των ηχογραφήσεων του νέου δίσκου τους.

«Είναι cool. Σούπερ χορευτικός, funky και με ενδοσκοπικές στιγμές. Αισθανόμαστε ωραία όταν παίζουμε το νέο υλικό» ήταν τα λόγια του 52χρονου Flea που θεωρεί πως όλοι νιώθουν πως τα πάντα είναι καλύτερα πλέον, καθώς στον προηγούμενο δίσκο ακόμα «μάθαιναν» τον νέο κιθαρίστα τους Josh Klinghoffer.

«Θέλαμε τότε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο. Δεν θα βγαίναμε σε περιοδεία αν πρώτα δεν φτιάχναμε έναν δίσκο μαζί του. Ηταν μια νέα αρχή. Εδώ και καιρό είμαστε στο στούντιο, έχουμε σχεδόν τελειώσει με τις συνθέσεις και το γράψιμο και στους επόμενους δύο μήνες θα ηχογραφήσουμε το νέο υλικό».

Ο Flea δηλώνει σίγουρος πως του χρόνου οι Chili Peppers θα είναι ξανά σε παγκόσμια περιοδεία, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο Rick Rubin θα είναι ξανά ο παραγωγός τους, καθώς η μπάντα δουλεύει μόνη της. Αν τελικά συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη φορά που ο Rubin δεν θα καθίσει στην κονσόλα από την εποχή του ''Mother's Milk'' το 1989.

  • SHARE
  • TWEET