Ο drummer των Red Hot Chili Peppers και ο διάσημος ηθοποιός Will Ferrell θα ...διαγωνιστούν στα drums

Η μεγαλύτερη μάχη drums εναντίον cowbell που έχει δει ποτέ ο πλανήτης

13/02/2014 @ 10:32
Είναι αρκετά διαδεδομένη εδώ και χρόνια η αντίληψη ότι ο drummer των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, και ο διάσημος κωμικός, Will Ferrell, μοιάζουν πολύ ο ένας στον άλλον, κάτι που έχουν παραδεχθεί δημοσίως και οι ίδιοι.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Chad Smith δήλωσε με βίντεο στο Funny Or Die, αναφερόμενος στον Ferrell: «Έχω δει τις ικανότητές σου... Δεν έχεις καμία!»

Ο Ferrell απάντησε μέσω Reddit: «Γεια σου Chad, Will Ferrell εδώ. Είδα το βίντεό σου και δέχομαι με χαρά να συμμετάσχω σε μια μάχη στα drums μαζί σου. Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε 300.000 δολάρια για το Cancer For College, θα σε αντιμετωπίσω στην μεγαλύτερη μάχη drums εναντίον cowbell που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Μπορούμε να το κάνουμε επί σκηνής σε συναυλία των Red Hot Chili Peppers ή σε μία δημόσια βιβλιοθήκη που να βολεύει και τους δύο. Εσύ διαλέγεις. Επίσης, θα προτιμούσες να αντιμετωπίσεις εκατό πάπιες σε μέγεθος πάπιας ή μόνο ένα άλογο, αλλά σε μέγεθος αλόγου;»

Δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι λεπτομέρειες της επικής μάχης, ωστόσο αναμένεται να είναι μία από τις πιο ...καυτές μουσικές στιγμές της χρονιάς.
  • SHARE
  • TWEET