O Wilko Johnson νίκησε τον καρκίνο

Oι γιατροί έδωσαν 10 μήνες ζωής στον 67χρονο μουσικό τον Ιανουάριο του 2013 αλλά μια επέμβαση άλλαξε τα πάντα!

23/10/2014 @ 09:20
To Ιανουάριο του 2013, ο Wilko Johnson, κιθαρίστας των Dr Feelgood από το 1971 ως το 1977 και ηγέτης των The Wilko Johnson Band, μάθαινε πως έχει 10 μήνες ζωής λόγω καρκίνου στο πάγκρεας.

Ο καλλιτέχνης σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα έκανε καμία θεραπεία και ήρεμα δέχθηκε τη μοίρα του. «Δεν έχασα λεπτό ύπνου. Απλά αποφάσισα να ζήσω όσο καλύτερα μπορώ». Στις αρχές του 2014, ένας γιατρός ήρθε σε επαφή μαζί του, καθώς αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει… πεθάνει ακόμα!

Τελικά ο Johnson είχε μια σπάνια μορφή καρκίνου που μπορούσε να εγχειρηθεί. Κάτι που έγινε τον προηγούμενο Απρίλιο και όπως είπε στα βραβεία του περιοδικού Q πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο «κράτησε 11 ώρες, αφαιρέθηκε ο όγκος και πλέον είμαι ελεύθερος! Ο καρκίνος δεν είναι πια εδώ, έξι μήνες μετά».

Πλέον ο ευτυχής Wilko Johnson, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, σκέφτεται τι θα κάνει με το χρόνο που του απέμεινε, καθώς ο θάνατος δεν είναι τόσο κοντά… Ακούστε, μέσω του συνδέσμου του BBC, τι είπε στη διάρκεια των βραβείων του Q για την μεγάλη περιπέτειά του.

  • SHARE
  • TWEET