Ο Vinnie Paul απαντάει στη «βόμβα» του Anselmo περί επανένωσης Pantera

«Πολλοί άνθρωποι είναι εγωιστές»

29/05/2014 @ 12:50
Αρκετά σχόλια προκάλεσαν στο διαδίκτυο οι πρόσφατες δηλώσεις του Phil Anselmo που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ενός reunion των Pantera, με τον Zakk Wylde στη θέση του αείμνηστου Dimebag Darrell.

O Anselmo κλήθηκε να σχολιάσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν και δήλωσε ιδιαιτέρως θερμός μια τέτοια περίπτωση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτή η γενιά αξίζει ένα reunion Pantera! Ας το κάνουμε!»

Στη συνέχεια τόνισε πως κάτι τέτοιο για να συμβεί θα πρέπει να εγκριθεί φυσικά και από τους Rex Brown και Vinnie Paul, ενώ τόνισε πως αν πραγματοποιηθεί αυτό το reunion θα κάνει τα πάντα να βρεθεί στην καλύτερή του φυσική κατάσταση.

Την περασμένη Παρασκευή, πάντως, οι Zakk Wylde, Phil Anselmo και Rex Brown ερμήνευσαν μαζί επί σκηνής το "I'm Broken" των Pantera, δίνοντας τροφή στις φήμες.

Ωστόσο, ο drummer των Pantera, Vinnie Paul, βγήκε μπροστά και ξεκαθάρισε το τοπίο, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της επανένωσης. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στο περιοδικό Revolver:

«Αν είχες μια πρώην γυναίκα και είχατε άσχημο χωρισμό, μάλλον δεν θα θες να της μιλήσεις ποτέ ξανά. Τι σημασία έχει αν η οικογένειά σου ή οι φίλοι σου θέλουν να της πεις έστω και ένα γεια; Εσύ αποφασίζεις αν το θες ή όχι. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι είναι εγωιστές. Λένε: «Πρέπει να φιλήσει τον Phil και να τα ξαναβρούνε και όλα θα είναι cool. Μετά να φέρουν τον Zakk Wylde και τα πράγματα θα είναι τέλεια». Όχι, τα πράγματα δεν θα είναι τέλεια.»

Συνεπώς, όσοι είχαν αναθαρρήσει με το ενδεχόμενο ενός reunion, φαίνεται ότι δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν, τουλάχιστον όχι στο προσεχές μέλλον. Αντίθετα, όσοι πίστευαν ότι μια τέτοια επανένωση θα ήταν ιεροσυλία, θα ανακουφιστούν από τις δηλώσεις του drummer του θρυλικού αυτού συγκροτήματος.
  • SHARE
  • TWEET