O Tom DeLonge αρνείται πως έφυγε από τους Blink-182

Μέσω Instagram κάνει λόγο για «περίεργες ανακοινώσεις» - Τι απαντούν οι άλλοι δύο

27/01/2015 @ 11:10
Μόλις χθες μάθαμε πως ο Tom DeLonge αποτελεί παρελθόν από τους Blink-182 (διαβάστε εδώ) και πως η μπάντα είχε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Λίγες όμως ώρες μετά ο DeLonge… πήρε το λόγο. Μέσω Instagram αρνήθηκε την είδηση, γράφοντας: «Προς όλους τους οπαδούς μας. Δεν έφυγα από την μπάντα. Στην πραγματικότητα μιλούσα στο τηλέφωνο σχετικά με ένα event με τους Blink-182 στη Νέα Υόρκη, όταν ξεκίνησα να διαβάζω αυτές τις περίεργες ανακοινώσεις».

Ο ίδιος συνεχίζει υποστηρίζοντας πως όπως όλα δείχνουν, αυτές οι ανακοινώσεις είχαν σίγουρα την συγκατάθεση των άλλων δύο. «Nαι, είμαστε δυσλειτουργικοί, αλλά θεέ μου…» γράφει και κλείνει με την λέξη «Awkward» (αμηχανία). Σε άλλη ανακοίνωση, μέσω του ατζέντη του, μιλά για υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν αυτό το χρόνο να είναι διαθέσιμος για τη μπάντα, την οποία αγαπά και δεν την αφήνει!

Την ίδια στιγμή όμως Mark Hoppus και Travis Barker μιλώντας στο Rolling Stone, μόλις έμαθαν τι είπε, είπαν ορθά-κοφτά, πως δεν τον θέλουν πίσω. «Τα έχασε γιατί για πρώτη φορά δεν τον καλύψαμε. Είναι αχάριστος και δεν δείχνει κανέναν σεβασμό».
  • SHARE
  • TWEET