Ο Slash θα ηχογραφήσει νέο δίσκο την άνοιξη του 2016

«Το νέο υλικό πρόκειται να είναι πραγματικά φοβερό, είμαι ενθουσιασμένος!»

24/06/2015 @ 16:52
Ο Slash και η μπάντα του -Myles Kennedy And The Conspirators- έχουν προγραμματίσει να μείνουν στον δρόμο μέχρι το τέλος του έτους. Μετά από αυτήν την περιοδεία θα κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα, πριν την έναρξη των εργασιών για τη δισκογραφική συνέχεια του "World On Fire" του 2014.

«Δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό για τον επόμενο δίσκο» λέει ο Slash στο Billboard. «Όταν αυτή η περιοδεία τελειώσει, θα αρχίσουμε να κάνουμε κάποια προ-παραγωγή και πιθανόν να μπούμε στο studio κάποια στιγμή, στα μέσα προς τα τέλη της άνοιξης και να ηχογραφήσουμε».

Σχετικά με το πώς βγαίνουν τα νέα τραγούδια, ο Slash λέει: «Θα ακούγονται πολύ ρυθμικά και αυτό είναι σίγουρα κάτι που, εγώ προσωπικά, το θέλω. Θα δούμε τι θα προκύψει απ’ αυτό. Όλο αλλάζει. Κάπως εξελίσσεται... Όλα ξεκινούν με μια ιδέα και αυτή εξελίσσεται σε μια άλλη ιδέα. Στο σημείο αυτό, το υλικό ακούγεται σαν να πρόκειται να είναι πραγματικά φοβερό, έτσι είμαι ενθουσιασμένος.»

Ο Slash δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Classic Rock για την προσέγγιση στο songwriting του: «Στο δρόμο μου είναι πιο εύκολο να δουλέψω πάνω σε νέο υλικό. Είναι πιο εύκολο εδώ απ’ ό,τι όταν είμαι στο σπίτι. Γι 'αυτό ακριβώς παίρνω το τηλέφωνό μου και ηχογραφώ τις όποιες ιδέες και τα τζαμαρίσματα στα soundcheck...».

Το "World On Fire" πούλησε περίπου 29.000 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του να προσγειωθεί στη δέκατη θέση στο Billboard 200 Chart. Το CD έφτασε στα καταστήματα στις 16 του Σεπτέμβρη 2014 με τη υπογραφή της εταιρείας του Slash, Dik Hayd International, με διανομή μέσω της Roadrunner Records για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική).
  • SHARE
  • TWEET