Ο Robb Flynn (Machine Head) αποκαλεί το "Hail To The King" των Avenged Sevenfold δίσκο διασκευών

11/09/2013 @ 11:24
Με ανάρτησή του, ο Robb Flynn των Machine Head μίλησε καυστικά για τον, ήδη εμπορικά επιτυχημένο, νέο δίσκο των Avenged Sevenfold, "Hail To The King".

«Συγχαρητήρια στους Avenged Sevenfold για την πρωτιά του νέου τους δίσκου διασκευών. Ποιος να το περίμενε ότι το να επανηχογραφείς κομμάτια των Metallica, Guns N' Roses και Megadeth θα μπορούσε να δημιουργήσει παγκόσμια hit;;; Ba-dap Psssssss!! Έχω πάρει φόρα!

Σε περίπτωση που ζείτε σε κάποια σπηλιά, οι Avenged Sevenfold κατέκτησαν την κορυφή των charts σε πολλές χώρες. Είμαι χαρούμενος γι' αυτούς. Είναι καλό συγκρότημα. Και ενώ μου αρέσει ο καινούργιος δίσκος τους και μου άρεσε ακόμα πιο πολύ το "Nightmare", φτάνουμε σε μια μετα-οργασμική #1-δίσκο-ευτυχία, γιατί ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ήρθε η ώρα να κοροϊδέψουμε λίγο τους Avenged Sevenfold, γιατί υπάρχει κάποιο καταφανές αστείο που συμβαίνει εκεί έξω.

Οπότε, ορίστε το top 10 των δικών μου αστείων για τον δίσκο:

10) Avenged Sevenfold - «Τώρα με ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ Metallica»

9) Οι Avenged Sevenfold αλλάζουν το όνομά τους σε «Sad But Two»

8) Αριθμός αναδυόμενων πεών ζωγραφισμένων στα logo των Avenged φτάνει στα ύψη

7) Στα ύψη οι πωλήσεις eyeliner καθώς χιλιάδες συντετριμμένα γκοθο-κόριτσα συνειδητοποιούν ότι το "Hail To The King" είναι στην πραγματικότητα «αυτό το τραγούδι της κακιάς μπάντας που τη λένε AC/DC, "Thunderstruck"»

6) Όταν άκουσε το "Heretic", ο Dave Mustaine τρελάθηκε και κατηγόρησε τον Obama, τους Metallica και τα UFO επειδή οι Avenged Sevenfold έκλεψαν το "Symphony Of Destruction"

5) Όταν είδαν πόση επιτυχία είχαν οι Bush βάζοντας ονόματα άλλων συγκροτημάτων για τίτλους κομματιών, οι Avenged Sevenfold αποφάσισαν να κλέψουν τους In Flames για νέο chorus. Οι στίχοι των μελλοντικών τους ρεφραίν θα είναι «Tr-vi-um» και «Kill-switch En-gage»

4) Όταν άκουσε τον τελευταίο τους δίσκο, ο Lars Ulrich έγινε gangsta και έσπασε μπουκάλια Ντομ Περινιόν στο κεφάλι του M. Shadows. Ενώ η 11η γυναίκα του Ulrich έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Shadows, o Ulrich του φώναζε στα μούτρα: «Ήθελες να κλέψεις το "St. Anger" ε; Ήθελες να κλέψεις το "St. Anger" ε; Ε Ε Ε;»

3) Εκτοξεύονται οι πωλήσεις του "Black Album" καθώς οι οπαδοί συνειδητοποιούν από πού προέρχονται τα καινούργια τραγούδια.

2) Όταν άκουσε τη διασκευή των Avenged στο "Doing Time" των Guns N' Roses, ο Axl πήρε τελικά τηλέφωνο τον Slash και του είπε «Dude, what the fuck?»

1) Και το #1 αστείο μου: «Οι Avenged Sevenfold βγάζουν ανακοίνωση ότι δεν κλέβουν τους Metallica - Ανακοίνωση συνεργασίας με τον Lou Reed»
  • SHARE
  • TWEET