O Ritchie Blackmore ξανά στη σκηνή με μέλη των Rainbow και Deep Purple

Ο μεγάλος κιθαρίστας επιβεβαίωσε πως θα δώσει τον Ιούνιο του 2016 τέσσερις rock συναυλίες

09/09/2015 @ 10:08
O Ritchie Blackmore δήλωσε και επίσημα πως επιστρέφει, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, στο είδος που τον έκανε διάσημο. Το rock! Θα δώσει τέσσερις συναυλίες τον προσεχή Ιούνιο με τις λεπτομέρειες να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

«Θα δώσω τέσσερις συναυλίες τον επόμενο Ιούνιο. Θα είναι όλες rock συναυλίες. Ουσιαστικά έχω ήδη έτοιμη τη μπάντα, η οποία αποτελείται από τους καλύτερους μέσα από τους Rainbow και Deep Purple» δήλωσε ο Βlackmore στο Noisey. O 70χρονος Βρετανός μουσικός ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιοί είναι αυτοί.

«Θα είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Θα είναι βέβαια μόνο τέσσερις ημερομηνίες στην Ευρώπη» είπε ο Blackmore. «Δεν θέλω να το κάνω πλέον, καθώς θεωρώ πιο σοβαρά αυτά που κάνω τώρα και τα τελευταία χρόνια. Είμαι όμως ήδη 70 και η... αρθρίτιδα είναι ήδη εδώ. Ο Jon Lord και πολλοί ακόμα, δεν είναι μαζί μας. Νιώθεις την ανάγκη να δεις παλιούς φίλους και να παίξεις μαζί τους. Η νοσταλγία είναι ένας σοβαρός λόγος, αλλά όχι και ο μοναδικός».

Ο Joe Lynn Turner έχει ουσιαστικά... αυτοπροταθεί, αν και ο Blackmore δύσκολα θα συνεργαστεί μαζί, αν διαβάσετε από εδώ πρόσφατες δηλώσεις του. Και ο David Coverdale έχει εκδηλώσει στο παρελθόν ενδιαφέρον να δουλέψει εκ νέου μαζί του.

Οι Blackmore’s Night κυκλοφορούν νέο δίσκο, το "All Our Yesterdays" στις 18 Σεπτεμβρίου. O Blackmore ήταν στους Deep Purple από το 1968 έως το 1975 και ξανά από το 1984 έως το 1993. Ενδιάμεσα, δημιούργησε τους Rainbow (1975-84 και 1993-97) ενώ τα τελευταία 18 χρόνια ασχολείται μόνο με την παραδοσιακή folk των Blackmore's Night. O Coverdale έπαιξε με τον Blackmore στους Deep Purple την περίοδο 1973-75. Ο Turner στους Rainbow από 1980 έως το '84, και στους Deep Purple την περίοδο 1989-92.
  • SHARE
  • TWEET