Ο Phil Anselmo «θάβει» το "Load" των Metallica

Σκληρά λόγια για ένα album που είχε διχάσει τον metal κόσμο όταν κυκλοφόρησε

29/08/2014 @ 19:06
Εξαιρετικά πικρόχολος για το "Load" των Metallica ήταν ο frontman των Pantera και Down, Phil Anselmo.

Ο Anselmo κλήθηκε να απαντήσει στο βρετανικό Metal Hammer ποιά άλμπουμ άσκησαν επιρροή στη ζωή του και στη συνέχεια ποιό άλμπουμ δεν έπρεπε ποτέ να κυκλοφορήσει.

Ο metal τραγουδιστής βρήκε τότε την ευκαιρία και δήλωσε τα εξής: «Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει το "Load" των Metallica. Είναι ένας άθλιος δίσκος, δεν μου αρέσει καθόλου. Εάν θες να βγάλεις ένα τέτοιο άλμπουμ, καν' το μέσω ενός side project και όχι με το όνομα των Metallica!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Anselmo βάζει στο στόχαστρο τους Metallica, καθώς το 2003 τους είχε κάνει επίθεση για την επιλογή τους να περιοδεύσουν μαζί με τους Linkin Park και τους Limp Bizkit, συμπληρώνοντας πως οι Metallica δεν θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν κοινή περιοδεία με τους Pantera γιατί θα τους «έλιωναν» με την απόδοσή τους. O Ulrich τότε είχε απαντήσει πως αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση και πως ο Anselmo όταν μιλάει λέει αρκετές χαζομάρες.

Το 2008 πάντως οι Metallica περιόδευσαν μαζί με τους Down και ο Anselmo τους είχε κολακεύσει χαρακτηρίζοντάς τους ως τους «Rolling Stones του metal».
  • SHARE
  • TWEET