Ο P Diddy συνελήφθη, τώρα για επίθεση σε προπονητή ποδοσφαίρου

Ο ράπερ του επιτέθηκε με μπάλα-βαράκι γιατί «φώναξε στον γιο του» κατά τη διάρκεια πανεπιστημιακού αγώνα

23/06/2015 @ 13:49
Ο P Diddy συνελήφθη από την αστυνομία στην Καλιφόρνια λόγω καταγγελίας ότι χτύπησε έναν προπονητή με βαράκι γυμναστηρίου.

Αξιωματικοί της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες είχαν να αντιμετωπίσουν μια φιλονικία στο κολεγιακό συγκρότημα εκγύμνασης.

Ο ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Sean Combs , έχει ένα γιο που λέγεται Justin και ο οποίος παίζει στη θέση του αμυντικού στην αμερικανική ομάδα ποδοσφαίρου.

Κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ο Combs αφέθηκε ελεύθερος από το τμήμα, με καταβολή χρηματικής εγγύησης. Κατηγορείται για επίθεση με θανάσιμο όπλο.

Η διένεξη, η οποία περιελάμβανε και μια μπάλα-βαράκι (kettlebell, βλπτ. φωτό παρακάτω) του γυμναστηρίου, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του βοηθού προπονητή του UCLA, Sal Alosi.

Έχει αναφερθεί ότι ένας βοηθός της ομάδας φώναζε επανειλημμένα στον υιό Combs καθ’όλη τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, το οποίο για κακή του τύχη παρακολουθούσε ο πατήρ, P Diddy, που βρήκε κι «είπε δυο λογάκια» στον προπονητή μετά τον αγώνα, στο γραφείο του.

Για φαντάσου να σε κυνηγάει μ'αυτό ο P Diddy.. Ποιο ολυμπιακό ρεκόρ;
  • SHARE
  • TWEET