O Nick Menza αποκαλύπτει πως χάλασε η σίγουρη συμφωνία με τους Megadeth

Ο 50χρονος ντράμερ βρέθηκε με το... ένα πόδι ξανά στη μπάντα

07/04/2015 @ 11:23
Ο πρώην και παραλίγο νυν, ντράμερ των Megadeth, Nick Menza, με ανακοίνωσή του αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην μπάντα του Dave Mustaine, αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή.

«Πήγα στο σπίτι και στο στούντιο του Dave τον περασμένο Δεκέμβριο και τζαμάραμε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο και αμέσως βρήκαμε τον ρυθμό μας. Η τέλεια χημεία. Ναι, εγώ ήμουν ο μυστηριώδης ντράμερ στα video που ανέβαζε ο γιος του Dave».

Ο Μenza μας πληροφορεί πως είχε ενθουσιαστεί και είπε σε όλους πως η νέα δουλειά είναι η προτεραιότητά του ενώ είχε ήδη ηχογραφήσει τα ντραμς σε πέντε νέα τραγούδια που του έστειλε ο Mustaine.

«Όλα άλλαξαν όταν ξεκίνησα να διαπραγματεύομαι το συμβόλαιο. Μου προσφέρθηκε μια πολύ άδικη συμφωνία, εντελώς λάθος. Σαν να μην άξιζα τίποτα για τη μπάντα. Ο Dave μπλόκαρε τα mail μου, άλλαξε τον αριθμό του, ενώ ο μάνατζερ που είχα μιλήσει μαζί του, απολύθηκε! Μια μπάντα που ήταν μέρος ενός τεράστιου ποσοστού επιτυχίας που είχα, με αποκλείει απλά επειδή ήθελα μια δίκαιη συμφωνία».

Ο Menza καταλήγει λέγοντας, ευχόμενος τα καλύτερα στα νέα σχέδια των Megadeth, αλλά τονίζει πως για αυτόν μπάντα σημαίνει σεβασμός ενός στον άλλο, αφοσίωση, συντροφικότητα και τιμή. «Δεν είμαι μαριονέτα. Έχω ακεραιότητα και τιμή».

Nα θυμίσουμε βέβαια πως νέος ντράμερ των Megadeth είναι ο Chris Adler και κιθαρίστας ο Kiko Loureiro.
  • SHARE
  • TWEET