O Myles Kennedy παραδίδει μαθήματα κιθάρας στον Slash

Ο διάσημος κιθαρίστας μαθαίνει από τον τραγουδιστή του

29/09/2014 @ 12:09
Το γεγονός πως μαθαίνει πράγματα στην κιθάρα από τον τραγουδιστή της μπάντας του, Myles Kennedy, παραδέχθηκε ο Slash, κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το The Pulse Of Radio.

«Ο Myles με μαθαίνει πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος κιθαρίστας. «Σε τεχνικό επίπεδο έχει εντρυφήσει περισσότερο από εμένα. Ξέρει πολύ περισσότερα για αυτά τα θέματα. Μερικές φορές μου δείχνει φράσεις, arpeggios και κλίμακες και λέω τί είναι αυτό;» 

Από την μεριά του ο Kennedy θεωρεί πως ο Slash δεν δίνει στον εαυτό του ως κιθαρίστα τα εύσημα που θα έπρεπε. «Μπορεί να του δείξω κάτι που ίσως θα του αρέσει, κάτι το οποίο προσπαθούσα μήνες να τελειοποιήσω εκτελεστικά. Και θα τον ακούσω να το παίζει το ίδιο βράδυ. Θα το προβάρει μία φορά και θα το παίξει το ίδιο βράδυ τέλεια. Είναι χαρισματικός και δεν δίνει στον εαυτό του τα εύσημα γι’ αυτό.» 

Ο Slash κυλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τον Myles Kennedy και τους Conspirators το εξαιρετικό "World On Fire". Εκτός από την κριτική του δίσκου, στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε ακόμη ένα άρθρο με τις 10 μεγάλες συνθέσεις του άλλοτε κιθαρίστα των Guns N' Roses.


  • SHARE
  • TWEET