O Mike Portnoy ζητά συγγνώμη και ξεκαθαρίζει τι συνέβη

Το ξέσπασμα του ντράμερ μετά από επίσκεψή του σε νοσοκομείο του Λονδίνου έχει και συνέχεια

09/03/2015 @ 09:15
Αν δεν διαβάσατε χθες (από εδώ) ο Mike Portnoy δεν εξετάστηκε στο νοσοκομείο Wittington στο Λονδίνο, και έπαιξε σε κακή κατάσταση στην προγραμματισμένη συναυλία του το Σάββατο με τους Neal Morse Band, με τους οποίους περιοδεύει.

Ο ίδιος ξέσπασε άμεσα στη σελίδα του στο facebook με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά αρνητικά σχόλια για την συμπεριφορά του ενάντια των εργαζεμένων στο ελ λόγω νοσοκομείο.

Ο 48χρονος πρώην ντράμερ των Dream Theater σε νέο του post, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, τονίζοντας πως ουδέποτε ήθελε να λάβει το περιστατικό την έκταση που πήρε. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ζητώ συγγνώμη που τα έβαλα με το προσωπικό του νοσοκομείου και σε όσους πρόσβαλα. Δεν ήταν προσωπικό, ούτε γενίκευσα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, αλλά ήμουν τόσο άρρωστος όσο δεν υπήρξα σε όλη μου τη ζωή».

Συνεχίζει λέγοντας πως το ασθενοφόρο που ήρθε στο μαγαζί που θα έπαιζε, θα τον πήγαινε άμεσα στα επείγοντα, αλλά δεν είχε βενζίνη και προσφέρθηκε ένας οπαδός με αυτοκίνητο. «Εγώ και ο Neal περιμέναμε ήρεμα στο χώρο υποδοχής αλλά ουδείς μας έδινε απάντηση. Δεν απαίτησα, ούτε περίμενα να έχω ειδική μεταχείριση ή να προσπεράσω τη σειρά. Τελικά μισή ώρα πριν τη συναυλία έπρεπε να αποφασίσω και τελικά έπαιξα στην χειρότερη δυνατή κατάσταση. Ηταν ηλίθιο που τα έγραψα αυτά στο facebook, αλλά καταλαβαίνετε την απόγνωσή μου».

Ο Portnoy δηλώνει σοκαρισμένος από τα «αγενή» σχόλια ενώ ο ίδιος ο Neal Morse έγραψε ακριβώς τα ίδια, υπερασπιζόμενος τον Portnoy, τονίζοντας πως όλοι ήταν ευγενικοί μεταξύ τους. Δημοσιεύματα αγγλικών ιστοσελίδων, αναφέρουν πως το εν λόγω νοσοκομείο, δέχεται το 85% όσων περιμένουν σε 4 ώρες, ενώ το επιτρεπτό όριο πρέπει να είναι 95%!

Δείτε από εδώ στιγμιότυπο από την εμφάνισή των Neal Morse Band με τον Mike Portnoy στην «χειρότερη κατάσταση που έχει παίξει ποτέ» όπως είπε ο ίδιος ενώ ουδείς αναφέρει από τι ακριβώς έπασχε ο ντράμερ…
  • SHARE
  • TWEET