Ο Mike Portnoy τα βάζει με οπαδό που φορούσε μπλουζάκι των Dream Theater

Άτυπο dress code για τα meet 'n' greet με τον πολυπράγμονα drummer;

28/07/2014 @ 10:44
Δεν μάσησε τα λόγια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο το βράδυ ο Mike Portnoy, για να τα πάρει ωστόσο πίσω άμεσα και να ανασκευάσει με νέες δηλώσεις του λίγο αργότερα.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός meet 'n' greet πριν από συναυλία των Winery Dogs, όπου μια αναπάντεχη συνάντηση φαίνεται πως εξόργισε τον Portnoy και τον οδήγησε στο να αναρτήσει σε Facebook και Twitter το εξής μήνυμα:

«Κάποιος ήρθε για υπογραφές σήμερα φορώντας t-shirt του "A Dramatic Turn Of Events"... ΑΛΗΘΕΙΑ; Δεν μπορούσες να βρεις ένα μπλουζάκι των Dream Theater από το 1985 έως το 2010; Παρακαλώ δείξτε λίγη ευαισθησία όταν διαλέγετε t-shirt για ένα event του Mike Portnoy.»

Λίαν συντόμως ακολούθησε το εξής μήνυμα που πήγε και αυτό κατόπιν στο καλάθι των αχρήστων: «Είναι λυπηρό το ότι δεν μπορώ να ποστάρω κάτι στο Facebook και το Twitter μου χωρίς να πέσουν όλοι επάνω μου. Φαίνεται πως όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη εκτός από εμένα.»

Το τελευταίο, οριστικό και συναινετικό μήνυμα του Portnoy ήρθε για να μείνει λίγο αργότερα και ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Κοιτάξτε, είναι τόσο απλό: κάντε ό,τι θέλετε, πείτε ό,τι θέλετε, ακούστε ό,τι θέλετε, φορέστε οποιαδήποτε μπλούζα θέλετε... Ζούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι και στην άλλη πλευρά των λόγων και των πράξεών σας.»

«Μερικές φορές μας καταβάλλουν τα συναισθήματα και είμαι απολύτως ένοχος γι' αυτό, δίχως καμία αμφιβολία. Δεν έχω όμως κακή πρόθεση ως προς κανέναν, ούτε θυμό και δυσαρέσκεια, οπότε σας παρακαλώ μην μου επιτίθεστε σαν να έχω πράξει αναλόγως.»
  • SHARE
  • TWEET