Ο Max Cavalera μιλά απαξιωτικά για τους Sepultura και τον Ross Robinson

12/09/2013 @ 14:21
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Live-Metal.net στα πλαίσια της προώθησης του νέου άλμπουμ των Soulfly, "Savages", ο Max Cavalera δεν παρέλειψε να αναφερθεί απαξιωτικά στους Sepultura και στον φημισμένο παραγωγό Ross Robinson.

Την παραγωγή του 13ου άλμπουμ των Sepultura, "The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart", το οποίο επίσης κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό, ανέλαβε ο Ross Robinson, παραγωγός του τελευταίου δίσκου των Sepultura με τον Max, "Roots".

«O Ross δεν έχει κάνει τίποτα καλό για πολύ καιρό», λέει ο Cavalera και εξηγεί: «Τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα εκτός από τη συνεργασία με τον Vanilla Ice».

Εδώ ο Max κάτι έχει μπρεδέψει, καθώς ο Robinson έκανε την παραγωγή στο "Hard To Swallow" του Vanilla Ice και μετά από αυτό δούλεψε με τους Slipknot στα "Slipknot" (1999) και "Iowa" (2001).

Και συνεχίζει αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Πραγματικά δεν ενδιαφέρομαι για τους Sepultura. Αφότου έφυγε και ο αδελφός μου, μου ήταν ακόμη πιο δύσκολο να τους κοιτάξω σοβαρά. Δεν έχει μείνει κανένα αυθεντικό μέλος στη μπάντα. Ίσως ο Ross μπορεί να βγάλει κάτι από τους Sepultura. Αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει. Δεν είναι σημαντικό για μένα.»
  • SHARE
  • TWEET