Ο Mark Tremonti μιλάει για το νέο δίσκο των Alter Bridge

22/07/2013 @ 11:23
Οι Alter Bridge επιστρέφουν, όπως σας είχαμε ενημερώσει, στη δισκογραφία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και ο κιθαρίστας του σχήματος, Mark Tremonti, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Music Radar μίλησε μεταξύ άλλων για το ύφος του νέου άλμπουμ.

«Δε νομίζω ότι θα είναι τόσο σκοτεινό όσο ήταν το "AB III", αλλά ακούγοντάς το διαπιστώνεις ότι αρκετοί στίχοι βρίσκονται στη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων. Υπάρχουν όμως και πιο «ανεβαστικά» θέματα και ιδέες», δήλωσε ο Tremonti. Συνέχισε λέγοντας ότι «διαθέτει πολύ ενέργεια» και πως πιστεύει ότι θα μπορεί να αποδοθεί πολύ καλά στις συναυλίες.

Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο Michael "Elvis" Baskette, παραγωγός και στα δύο προηγούμενα άλμπουμ των Alter Bridge. Ο Baskette μάλιστα ήταν εκείνος που προέτρεψε τον Tremonti να τραγουδήσει σε ένα κομμάτι που δεν ταίριαζε στον τραγουδιστή του σχήματος, Myles Kennedy.

Μετά τη κυκλοφορία του δίσκου τον Σεπτέμβριο, οι Alter Bridge θα δώσουν ένα special show τον Οκτώβριο στις Η.Π.Α. και κατόπιν θα επισκεφθούν την Ευρώπη με support τους Shinedown και τους Halestorm.
  • SHARE
  • TWEET