O Lemmy επιστρέφει και δεν μετανιώνει για τίποτα!

Διαβάστε όσα «σοφά» είπε ο frontman των Motorhead για την υγεία του, το Λ.Α, τη βότκα και το Jack Daniels

22/09/2014 @ 15:00
Μπορεί ουσιαστικά να μην έχει αναρρώσει πλήρως από τα προβλήματα υγείας που παραλίγο να του κοστίσουν πολύ ακριβά, αλλά όπως λέει ο ίδιος ο Lemmy «σιγά - σιγά επανέρχομαι. Εκοψα, σχεδόν το κάπνισμα. Κάνω που και που, αλλά μέχρι εκεί. Το ίδιο και στο ποτό. Το ελάττωσα ή πιο σωστά το γύρισα στη βότκα αντί του Jack Daniels, που λένε πως είναι καλύτερο, προφανώς. Αν είναι να πιεις, πιές βότκα, κάνει το λιγότερο κακό».

Ο 68-χρονος Lemmy μίλησε το αμερικανικό κανάλι VH1για την υγεία του, το μέλλον αλλά και το παρελθόν της μπάντας.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα στην καριέρα μου, ούτε και στον τρόπο που έζησα. Όλα τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να το πουν αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι πάνε σε μια δουλειά που μισούν όλη τη ζωή τους. Δεν μπορώ να το φανταστώ, είναι απαίσιο. Είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη για τις ευκαιρίες που είχαμε αλλά και τα ρίσκα που πήραμε.»

Θεωρεί επίσης πως η μετακόμισή του στο Λος Αντζελες το 1990, άλλαξε τη μοίρα της μπάντας στη Μ. Βρετανία. «Όλη η μουσική βιομηχανία είναι εκεί. Ακόμα και το γεγονός ότι στην Βρετανία πίστεψαν πως είμαστε αμερικανική μπάντα, μας ευνόησε. Είναι περίεργο βέβαια. Αλλά πίσω στην πατρίδα, δεν πηγαίναμε καλά. Δεν μπορούσαμε ούτε φυλακή να μπούμε (!).»

Τον Νοέμβριο οι Motorhead επανέρχονται με 3 ημερομηνίες στην Αγγλία.
  • SHARE
  • TWEET