Ο Lars Ulrich για το χρονοδιάγραμμα του νέου δίσκου των Metallica

Ηχογραφήσεις και πιθανότατα κυκλοφορία μέσα στο 2015

02/04/2014 @ 10:48
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικές ημέρες στην τηλεόραση της Αργεντινής, ο Lars Ulrich μίλησε μεταξύ άλλων για τον νέο δίσκο των Metallica, αναφερόμενος μάλιστα σε ένα σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση «πως θα είναι το 2014 για τους Metallica, ο Ulrich αναφέρθηκε καταρχάς στις δραστηριότητες τους συγκροτήματος τους τελευταίους μήνες, όπως η ταινία "Through The Never", η συναυλία στην Ανταρκτική, η εμφάνιση στα Grammy, η περιοδεία «Metallica By Request» και το νέο τραγούδι "The Lords Of Summer", συμπληρώνοντας το εξής:

«Γράφουμε υλικό. Έχουμε κάποιες καλές ιδέες. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας δεν είναι οι ιδέες, το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ο χρόνος. Οι Metallica είναι πιο απασχολημένοι από ποτέ, και φαίνεται πως υπάρχουν όλο και περισσότερο σε εξέλιξη και ότι οι μέρες γίνονται όλο και μικρότερες. Ελπίζουμε όμως ότι το τρέχον έτος θα γράφουμε υλικό και ότι το επόμενο θα ηχογραφήσουμε και πιθανότατα θα έχουμε νέο δίσκο το επόμενο έτος. Θα δούμε. Πιθανότατα το επόμενο έτος.»

Oι Metallica συμμετέχουν στον δίσκο - φόρο τιμής στον Ronnie James Dio, "This Is Your Life", που μόλις κυκλοφόρησε, διασκευάζοντας εξαιρετικά κατά γενική ομολογία σε ένα medley τραγούδια των Rainbow από τον δίσκο "Rising", αλλά και το "Kill The King" από το "Long Live Rock 'N' Roll".
  • SHARE
  • TWEET