Ο Kerry King «απαντάει» στον Mikael Akerfeldt

O κιθαρίστας των Slayer επιβεβαίωσε ότι η μπάντα θα μπει τον Ιανουάριο στο studio

27/11/2013 @ 10:30
Στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε όσον αφορά τη συγγραφή του υλικού για το επερχόμενο άλμπουμ των Slayer αναφέρθηκε ο κιθαρίστας της μπάντας, Kerry King, σε δύο πρόσφατες συνεντεύξεις του στο thestar.com και το wvox.com, επιβεβαιώνοντας πως η μπάντα θα μπει τον Ιανουάριο στο studio, καθώς έντεκα από τα δεκαπέντε νέα κομμάτια είναι έτοιμα.

«Ήθελα να είμαι προετοιμασμένος, δεν ήξερα για πόσο καιρό θα είναι ζωντανός ο Jeff (Hanneman) και εάν θα συμμετείχε, οπότε το πήρα πάνω μου και ολοκλήρωσα το πολύ και καλό υλικό που είχαμε. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτά που έχουμε, ανεξάρτητα με το εάν είναι δικό μου υλικό ή υλικό του Jeff.»

Τα όσα δήλωσε ο King όσον αφορά το μουσικό ύφος των Slayer, θα μπορούσαν να θεωρηθούν μάλιστα και μία απάντηση στα λεγόμενα του Mikael Åkerfeldt των Opeth περί «κλειστόμυαλων μεταλλάδων» και έλλειψης προόδου στη μουσική συγκεκριμένων συγκροτημάτων.

«Δεν θέλω να πω σε όλους «Ναι, δοκιμάσαμε να εξελιχθούμε με αυτόν τον τρόπο και μετά από ό,τι κάνουμε για 30 χρόνια θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό», είναι τόσο απλό. Η πιο προσβλητική ερώτηση είναι «Σε τι θα διαφέρει ο νέος δίσκος από τον προηγούμενο;». Δεν θα διαφέρει. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα επόμενα δέκα τραγούδια θα ακούγονται ακριβώς όπως τα προηγούμενα, ούτως ή άλλως δεν αρέσουμε γι' αυτό στον κόσμο. Δεν είμαστε η μπάντα που πρέπει να λειτουργεί σαν χαμαιλέοντας και να αλλάζει τελείως κάθε δυο χρόνια. Δεν ακούω metal γι' αυτό. Ακούω metal γιατί μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν οι μπάντες. Δεν θέλω να ακούγονται διαφορετικές από αυτό που είναι.»
  • SHARE
  • TWEET