Ο John Lydon τα «χώνει» σε Mick Jagger

Επίσης δηλώνει πως οι Sex Pistols δεν θα ξαναπαίξουν γιατί όλοι τους πάχυναν!

12/12/2014 @ 10:16
Ο John Lydon ή Johnny Rotten για εμάς, συνεχίζει την περιοδεία του για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του "Anger Is An Energy" και πάντα έχει κάτι να μας πει!

Πριν λίγες μέρες, μιλώντας σε ακροατήριο 300 ατόμων στην Οξφόρδη, το είδωλο της punk, τα έβαλε με τον Mick Jagger. Ρωτήθηκε αρχικά αν θα παρατούσε ποτέ τη μουσική («αν υπάρχει ένα άνθρωπος στη Γη, δεν θα βαρεθώ να παίζω» είπε) και στη συνέχεια αν υπάρχει όριο ηλικίας.

«Όχι, δεν υπάρχει, εκτός κι αν είσαι ο Mick Jagger. Είδατε όλοι την περσινή εμφάνισή τους στο Glastonbury; Σοβαρά ρε Mick, δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με την πόζα και την επίδειξη. Να φοράς στενά γυναικεία παντελόνια, να φαίνονται τα γεννητικά σου όργανα, να τρέχεις πέρα-δώθε λες και έχεις πάρει speed! Και οι υπόλοιποι ντροπιασμένοι με πολύχρωμα ρούχα, λες και είναι ο Cliff Richard σε διακοπές». Η φωτογραφία είναι από την συγκεκριμένη συναυλία.

Ο Lydon είπε αν βέβαια κάποιος γουστάρει κάτι τέτοιο, δεν έχει θέμα, απλά ο ίδιος ζητά από τους Stones το «ζουμί», αυτό που πραγματικά τους έφτασε μέχρι εδώ.

Σε άλλη ερώτηση για πιθανό μέλλον με τους Sex Pistols however, ο Lydon ήταν κατηγορηματικός: «’Εχουμε τελειώσει. Έχεις δει πως είμαστε; Ο Mick Jones πρέπει να έχει φτάσει 200 κιλά! Και εγώ έκανα εκείνη τη διαφήμιση με το βούτυρο…»

Μιλώντας πιο σοβαρά, ο 59χρονος Βρετανός, καταφέρθηκε εκ νέου κατά της Καθολικής Εκκλησίας. «Είχα παρατήσει το τραγούδι εξαιτίας των ιερέων. ‘Ηξερα τι είχαν στο νου τους. ‘Ηθελα να είμαι στη χορωδία, αλλά ήξερα πως οτιδήποτε σου συμβεί δεν θα μπορείς να το πεις στους γονείς σου, γιατί είναι αμαρτία να κατηγορείς ιερείς…».
  • SHARE
  • TWEET