«O Jason Newsted ήταν ανώτερος τεχνικά από τον Cliff Burton»

O παραγωγός τριών κλασικών δίσκων των Metallica, Flemming Rasmussen, παίρνει θέση και για την τελική μίξη του "...And Justice for All"

05/07/2015 @ 12:02
Ο Δανός παραγωγός Flemming Rasmussen συνεργάστηκε με τους Metallica στα "Ride the Lightning", "Master of Puppets" και "...And Justice for All".

Έχοντας την ευκαιρία να δουλέψει με τον μακαρίτη Cliff Burton αλλά και τον διάδοχό του Jason Newsted, ο Flemming είπε σε συνέντευξή του στο Ultimate Guitar, πως ο Newsted ήταν ανώτερος τεχνικά από τον Burton.

«Ήταν σαφώς πιο δεμένος, συγκροτημένος και ταχύτερος. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το μπάσο δεν ακουγόταν δυνατά στο "...And Justice for All"! Όσο για τη μουσική πλευρά, δεν ξέρω. Εγραψε ο Jason κάποια από αυτά τα τραγούδια; Ίσως μερικά στους επόμενους δίσκους, αλλά δεν του έδωσαν του κακομοίρη την ευκαιρία, έτσι δεν είναι;»

Ο παραγωγός είπε πως είναι ένας από τους ελάχιστους που άκουσαν τα bass tracks του "...And Justice for All" και δηλώνει πως «σκότωναν»! «Νομίζω πως οι δύο τύποι που έκαναν τη μίξη, είχαν κάνει αρχικά καλή δουλειά και μετά ήρθαν ο Lars και ο James και τα γάμησαν όλα, χα χα»!

Διαβάστε εδώ τι είχε πει ο ένας εκ των παραγωγών, Steve Thompson, για την απόφαση του Lars Ulrich.
  • SHARE
  • TWEET