Ο Iggy Pop πρωταγωνιστεί σε teaser video για την νέα του δουλειά με τους Stooges

19/04/2013 @ 11:30
Οι Iggy & The Stooges ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ και, κρατώντας τους οπαδούς του σε αγωνία, ο Iggy Pop πρωταγωνιστεί σε ένα video-παρωδία, που μας παρουσιάζει τα «προβλήματα» που έχει με τις δισκογραφικές εταιρίες.

Το video ξεκινάει με τον Iggy ξαπλωμένο δίπλα στην πισίνα του, να μιλάει στο τηλέφωνο αδιαφορώντας για τις αιθέριες υπάρξεις γύρω του. Παραπονιέται πως «δεν έχει καλλιτεχνική ελευθερία» και πως «χάνει την επαφή του με τον μέσο άνθρωπο», ξεκαθαρίζοντας έτσι τις προθέσεις του να εγκαταλείψει τη μεγάλη δισκογραφική στην οποία βρίσκεται.

Σε επόμενη φάση, ο Iggy μαζεύει τα σκουπίδια σε ένα πάρκο, δουλεύοντας ως εργάτης, και λέγοντας πως «πρέπει να ξεφύγει από αυτήν την ανεξάρτητη δισκογραφική». Λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται το banner που μας ενημερώνει πως ο νέος δίσκος του θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου από την indie δισκογραφική εταιρία Fat Possum Records.

Tο καινούργιο άλμπουμ της μπάντας φέρει τον τίτλο "Ready To Die" και την παραγωγή έχει αναλάβει ο κιθαρίστας της μπάντας James Williamson. Είναι η πρώτη δουλειά των Stooges με τον Williamson μετά το 1973 και τον δίσκο "Raw Power", καθώς ο κιθαρίστας ξαναμπήκε στην μπάντα το 2009, μετά το θάνατο του Ron Asheton.
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET