Ο Gus G μιλά για το νέο δίσκο και τους Firewind

Ο Έλληνας κιθαρίστας και συνθέτης στοχεύει να έχει τελειώσει τη νέα του δουλειά το καλοκαίρι

25/02/2015 @ 12:47
O Gus G έχει ήδη γράψει όλα τα τραγούδια για το νέο σόλο δίσκο μετά το ντεμπούτο του "I Am The Fire".

Ο ίδιος δηλώνει πως θα είναι «πιασάρικα και θα ροκάρουν σκληρά»! Ο κιθαρίστας των Firewind και του Ozzy, δηλώνει πως μόλις επιστρέψει σπίτι από την περιοδεία θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά με στόχο να τελειώσει το δίσκο το καλοκαίρι.

«Αυτή τη φορά θα υπάρχουν λιγότεροι καλεσμένοι και περισσότερο ένας στενός κύκλος με όσους συνεργάζομαι και συνθέτω. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό, υπάρχουν πιο γρήγορα και heavy στοιχεία και πολύ κιθάρα».

Οσον αφορά τους Firewind, τονίζει πως υπάρχει λόγος που δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα πλάνα του. «Μετά την αποχώρηση του Apollo δεν έχω βρει έναν τραγουδιστή που θα αισθανθώ άνετα και σίγουρος για να δουλέψω μαζί για πολύ καιρό. Αν και τώρα, είμαι πολύ κοντά να αποφασίσω. Τότε θα κάνουμε νέο δίσκο, όταν είμαστε 100% σίγουροι πως θα είναι φοβερός και θα έχουμε αρχίσει τη δουλειά με το νέο τραγουδιστή. Δεν θέλουμε να ξανακάνουμε ότι κάνουμε 10 χρόνια. Στούντιο, περιοδεία, ξανά στούντιο».

Σε ένα άλλο νέο, σχετικό με τους Firewind, o Bob Katsionis είναι πλέον επίσημα ο νέος κιθαρίστας των Serious Black, καθώς ο Roland Grapow αποχώρησε για να αφιερωθεί στους Masterplan. Ο Katsionis τον είχε ήδη αντικαταστήσει για την περιοδεία με τους Hammerfall που τελείωσε πριν λίγες μέρες.
  • SHARE
  • TWEET