O Eric Burdon στο Rockwave Festival / Ανακοινώθηκαν και επίσημα Calexico και Woodkid

Οι πρώτες πληροφορίες για το φετινό Rockwave Festival

03/04/2014 @ 14:55
Σύμφωνα με ανάρτηση στη επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook, αλλά και τα όσα ανέφερε ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Didi Music, Νίκος Λώρης, στο ραδιοφωνικό σταθμό Rock FM, ο σπουδαίος Eric Burdon θα εμφανιστεί ζωντανά στο Terra Vibe, στα πλαίσια του Rockwave Festival.

Από τις ίδιες πηγές επιβεβαιώθηκαν οι συμμετοχές των Calexico και Woodkid στο Rockwave Festival 2014, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Νίκος Λώρης ανέφερε επίσης ότι είναι πολύ κοντά στο να ανακοινωθεί ένα μεγάλο και πολύ αγαπητό στην Έλλάδα συγκρότημα, με το οποίο έχει συνδέσει την ιστορία της η Didi Music.

O Eric Burdon επισκέφτηκε τελευταία φορά την χώρα μας πριν από έναν περίπου χρόνο για τρεις εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, στα πλαίσια της κυκλοφορίας του, "'Til Your River Runs Dry".

Περισσότερα όσον αφορά τη πλήρη σύνθεση του φετινού Rockwave Festival θα πρέπει να αναμένονται στο επόμενο διάστημα, καθώς η διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 8,9, 12 και 13 Ιουλίου έχουν σαν αποτέλεσμα να παρουσιάζονται και προβλήματα, αλλά και ευκαιρίες σε σχέση με την οριστικοποίηση της σύνθεσης.

Υπενθυμίζουμε πως το Rockwave Festival 2014 είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 10, 11, 12 και 13 Ιουλίου. Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking.gr για να μάθετε πρώτοι οτιδήποτε νεότερο προκύψει στο αμέσως επόμενο διάστημα.
  • SHARE
  • TWEET