«Ο Dimebag Darrell ήταν ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο»!

Ο Grohl αποκάλυψε πως η δική του καλή συμπεριφορά οφείλεται στον Dimebag

28/11/2014 @ 20:12
To καλοκαίρι του 1998 οι Foo Fighters έπαιζαν σε φεστιβάλ παρέα με τους Pantera, Slayer και Black Sabbath, και ο Grohl πίστευε πως το κοινό θα τους… έτρωγε ζωντανούς.

«Θα βγαίναμε μετά τους Pantera. ‘Ημουν τρομοκρατημένος, νόμιζα πως θα γίνει εξέγερση» θυμάται μιλώντας στο Rolling Stone. «Όταν ξεκινήσαμε, είδα στο πλάι της σκηνής τους Pantera να τραγουδούν τα κομμάτια μας. Μετά μας κάλεσαν στα παρασκήνια, αλλά πάλι πίστεψα πως δεν θα ταιριάζαμε».

Ο frontman των Foo Fighters αποκαλύπτει πως όλοι ήταν φιλικοί μαζί τους. Η δική τους φιλοξενία σε όποιον τους επισκέπτεται στα καμαρίνια, προέρχεται από τη συμπεριφορά του Dimebag Darrell εκείνη τη μέρα. «He was the nicest fucking guy in the world» είναι τα ακριβή λόγια του Grohl. «Σήμερα, θα έμπαινε μέσα και θα έπινε σφηνάκια με τον Justin Bieber, με τον Rick Nielsen, ή με τον James Brown, ήταν ο καλύτερος φίλος όλων. Και αισθανόσουν αυτή τη θετική αύρα του και όταν ήταν στη σκηνή».

Το παράδειγμα του Dimebag οδήγησε τον David να πάρει την απόφαση να καλωσορίζει τους πάντες. «Όλοι επιτρέπονται. Ακόμα και η Britney Spears. Όποτε παίζουμε σε φεστιβάλ, αρπάζω ένα μουκάλι ουίσκι και χτυπάω πόρτες για να βρω τον πιο αστείο τύπο. Δεν έχεις ιδέα ποιοι είναι οι πραγματικοί τρελάρες». Είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα μας τους πει κι αυτούς!
  • SHARE
  • TWEET