Ο Dennis Stratton αποκαλύπτει γιατί εκδιώχθηκε από τους Iron Maiden

Πρόλαβε να παίξει μόνο στο ντεμπούτο της μπάντας

02/09/2014 @ 20:13
Έναν χρόνο κράτησε μόνο η θητεία του κιθαρίστα Dennis Stratton στους Iron Maiden, αλλά ήταν αρκετή ώστε να μπει η υπογραφή του στο πρώτο και ομώνυμο άλμπουμ της μπάντας που έδωσε το έναυσμα στην υπερεπιτυχημένη πορεία τους μέχρι και σήμερα.

O Stratton απολύθηκε από τους Iron Maiden και τη θέση του πήρε ο Adrian Smith και, σύμφωνα με δηλώσεις του, οι λόγοι που οδήγησαν στην αποπομπή του ήταν οι κακές σχέσεις του με τον Steve Harris, τον manager Rod Smallwood αλλά και η αγάπη του για τη mainstream μουσική!

Ο Stratton σε μια ραδιοφωνική εκπομπή είπε πως την εποχή που ήταν μέλος των Iron Maiden τύχαινε να ακούει μπάντες / καλλιτέχνες όπως: Whitesnake, Eagles, George Benson, Steely Dan κ.ά. Mια μέρα, ενώ άκουγε Eagles μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Smallwood του χτύπησε την πόρτα και του έκανε με σοβαρό ύφος παρατήρηση γιατί άκουγε το συγκεκριμένο συγκρότημα!

Ο Stratton θεωρεί πως τέτοια μικροπράγματα έδιναν τις αφορμές που ήθελαν ο Smallwood και ο Harris ώστε τελικώς να τον διώξουν από τους Iron Maiden.
  • SHARE
  • TWEET