Ο Daniel Radcliffe (Harry Potter) και οι Megadeth

Το "Sweating Bullets" η πηγή έμπνευσής του

27/10/2014 @ 20:33
Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ότι ο ηθοποιός Daniel Radcliffe ακούει heavy metal για να μπει στο πνεύμα του νέου θρίλερ όπου θα παίξει, το "Horns".

Ο Radcliffe είχε δηλώσει τότε στην The Sun: «Ακούω πολύ metal προσπαθώντας να εγκλιματιστώ με το δαιμονικό rock 'n' roll πνεύμα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με βοηθήσει περισσότερο.»

Με νέες του δηλώσεις στο Gigwise, ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι το τραγούδι που τον ενέπνευσε πιο πολύ ήταν το "Sweating Bullets" των Megadeth: «Με ενέπνευσαν οι στίχοι του "Sweating Bullets". Λέει μέσα: Hello me, it's me again / You can subdue but never tame me και A dark black past is my most valued possession. Είναι τρομερό κομμάτι και μοιάζει λες και ένας ψυχοπαθής μιλάει στον εαυτό του. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ.»

Πέρα από τους Megadeth, οι καλλιτέχνες που αρέσουν ιδιαίτερα στον Radcliffe είναι οι Pixies, οι A Place To Bury Strangers, ο B.B. King και ο Iggy Pop.

Ο Radcliffe θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σκοτεινής ταινίας φαντασίας του Γάλλου σκηνοθέτη Alexandre Aja. O ρόλος του Radcliffe είναι ο 26-χρονος Ignatius 'Ig' Perrish, ο οποίος ανακαλύπτει μια μέρα ότι του φύτρωσαν κέρατα στο κεφάλι και έχει την ικανότητα να διαβάζει τις σκέψεις των ανθρώπων και να ανακαλύπτει τα πιο κρυφά τους μυστικά.

Ακούστε το "Sweating Bullets" εδώ.
  • SHARE
  • TWEET