Ο Daniel Gildenlow οδεύει προς Eurovision

Θα συμμετάσχει στον προκριματικό της Σουηδίας

27/11/2014 @ 13:13
Μετά από τις φήμες περί συμμετοχής των Solstafir στην Eurovision, άλλο ένα ηχηρό όνομα από τον ευρύτερο χώρο του metal θα διεκδικήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στον πασίγνωστο μουσικό διαγωνισμό.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό μέσα από την σελίδα των Pain Of Salvation στο Facebook, ο κινητήριος μοχλός της μπάντας, Daniel Gildenlow, πρόκειται να συμμετάσχει στον προκριματικό μουσικό διαγωνισμό της Σουηδίας, Melodifestivalen, με τελικό προορισμό την συμμετοχή του στην Eurovision. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Daniel στο Melodifestivalen! Σε εγχώρια νέα: Ο Daniel έχει ανακοινωθεί ως ένας από τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στον μουσικό διαγωνισμό της Σουηδίας Melodifestivalen 2015. Θα διαγωνισθεί στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου στο Gothemburg και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους αγαπημένους καλλιτέχνες σε εθνικό επίπεδο, Eric Saade και Jessica Andersson. Σταυρώστε τα δάχτυλά σας! Pain Of Salvation.»

Οι Pain Of Salvation κυκλοφόρησαν στις 10 Νοεμβρίου το πολυαναμενόμενο ακουστικό τους άλμπουμ "Falling Home". Εκτός από την κριτική του δίσκου, στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε και μια ξεχωριστή συνέντευξη που παραχώρησε ο Daniel Gildenlöw στον Χρήστο Καραδημήτρη.
  • SHARE
  • TWEET