O Damon Albarn «ανασταίνει» Gorillaz και The Good, The Bad, & The Queen

Ο πολυάσχολος καλλιτέχνης δεν περιλαμβάνει τους Blur στα άμεσα σχέδιά του

20/10/2014 @ 11:32
Αφού ασχολήθηκε ολόκληρο το 2014 με τον πρώτο, ουσιαστικά, σόλο δίσκο του, "Everyday Robots", ο Damon Albarn αποφάσισε να ενεργοποιήσει ξανά δύο πετυχημένα του συγκροτήματα.

Μιλώντας σε εφημερίδα της Αυστραλίας ο 46χρονος Βρετανός αποκάλυψε πως πιθανότατα ο επόμενος δίσκος του θα είναι με τους Gorillaz. Κάτι το οποίο ο ίδιος προσδιόρισε πως θα συμβεί το 2016, χωρίς να ξέρει αν θα είναι ολόκληρος δίσκος ή κάτι διαφορετικό.

Ο Albarn ανέφερε επίσης πως η νέα δουλειά των The Good, The Bad, & The Queen έχει ήδη γραφτεί, και πως απλά θα πρέπει να βρει χρόνο για να τον ηχογραφήσει. Ο πρώτος –και μοναδικός- δίσκος του supergroup κυκλοφόρησε το 2007 με τον Paul Simonon των Clash, τον Simon Tong των Verve και τον σπουδαίο Νιγηριανό ντράμερ, Τony Allen.

Οσο για την μπάντα με την οποία έγινε διάσημος, τους Blur, o Damon δεν απέκλεισε τίποτα. «Φαντάζομαι πως υπάρχει ακόμα κάτι στο μέλλον αλλά αυτή τη στιγμή, όχι. Ποιος ξέρει; Διστάζω να πω οτιδήποτε γιατί θα απομονώσουν 2,3 λέξεις μου και θα θεωρηθώ πως… κουρδίζω τον κόσμο».

  • SHARE
  • TWEET