Ο Buzz Osborne κατηγορεί το Montage of Heck ότι είναι κατά «90% σαχλαμάρες»!

Ο frontman των Melvins αμφισβητεί στα ίσια το ντοκιμαντέρ για τον Kurt Cobain

07/06/2015 @ 11:57
Ο Buzz Osborne ρίχνει σκιές πάνω από το ντοκιμαντέρ για τον Kurt Cobain που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ισχυριζόμενος ότι «το 90% του Montage of Heck είναι εντελώς σαχλαμάρες [total bullshit]».

Μιλώντας στο The Talkhouse, ο frontman των Melvins αμφισβήτησε τον έλεγχο που έγινε στα γεγονότα πίσω από την ταινία, υποστηρίζοντας ότι τα περισσότερα από όσα είπε η Courtney Love δεν συμφωνούσαν με ό,τι του είχε πει ο ίδιος ο Cobain. Ο Osborne ήταν φίλος και μέντορας του Cobain κατά τη διάρκεια της πρώτης καλλιτεχνικής του περιόδου, και οι δύο πήγαν γυμνάσιο μαζί.

Εκτός από τα θέματα με την πλευρά της ιστορίας της Love, ο Osborne αμφισβήτησε πολλές άλλες φήμες που διατυπώνονται στην ταινία ως γεγονότα. Είπε ότι ο Cobain δεν είχε προβλήματα με το στομάχι του. «[ο Cobain] το έκανε για να τον λυπηθείς και για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία» για να κάνει χρήση ηρωίνης.

Ο Osborne αμφισβήτησε επίσης μια ιστορία για απόπειρα του Cobain να κοιμηθεί με κοπέλα διανοητικά ανάπηρη, συμμαθήτρια του στο σχολείο. «Ξέρω ότι όλο αυτό το "Προσπάθησα να πηδήξω μια χοντρή καθυστερημένη" είναι εντελώς ψέμα. Ούτε καν μια ικμάδα αλήθειας. Δεν μπορεί να είναι και πολύ καλή ιστορία για να έχει περάσει τόσος καιρός χωρίς να την έχω ακούσει, ειδικά αν, όπως δείχνει η ταινία, ο πατέρας του κοριτσιού φρίκαρε γι' αυτό στο λύκειο», έγραψε ο Osborne, προσθέτοντας, «Σε αυτή τη μικρή πόλη σκατό-τρυπα, συναρπαστικές ειδήσεις αυτού του είδους θα ήταν κοινή γνώση πριν από τη δύση του ηλίου. Αυτό δεν συνέβη ποτέ».

«[ο Cobain] ήταν μάστορας στο να σε δουλεύει», πρόσθεσε.

O Kurt και οι Melvins
  • SHARE
  • TWEET