Ο Brann Dailor των Mastodon μιλάει για τον Lars Ulrich, τον Dave Grohl και την εξέλιξη της μπάντας

«Όταν είσαι σε μια μπάντα δεν σ' ενδιαφέρει τόσο πολύ τι λέει ο κόσμος»

07/07/2014 @ 10:58
Ο drummer των Mastodon, Brann Dailor, διεξήγαγε πρόσφατα ένα Ask Me Anything (AMA) στο Reddit, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον νέο δίσκο, "Once More 'Round The Sun", την εξέλιξη της μπάντας, τον Lars Ulrich και τον Dave Grohl.

Σε ερώτηση σχετικά με εκείνους που πιστεύουν πως τα πιο πρόσφατα άλμπουμ των Mastodon είναι αρκετά ραδιοφωνικά και ότι ίσως οι Mastodon δεν είναι πια metal μπάντα, ο Dailor απάντησε ως εξής:

«Καταλαβαίνω αυτή τη στάση. Νιώθω έτσι για κάποιες μπάντες. Ειδικά όταν η καριέρα ενός καλλιτέχνη είναι μακρά. Ο κόσμος έλκεται από συγκεκριμένους δίσκους. Όταν όμως είσαι σε μια μπάντα δεν ισχύει το ίδιο. Δεν μπορεί να σ' ενδιαφέρει τόσο πολύ τι λέει ο κόσμος. Εάν θέλαμε να καθησυχάσουμε τους οπαδούς των πρώτων δίσκων, κάναμε έναν τέτοιο δίσκο και οι οπαδοί τον μισούσαν, θα ήμασταν απατεώνες. Αυτό δεν θα τιμούσε κανέναν.»

Στην ερώτηση «πως είναι να περιοδεύεις με τον Lars Ulrich, ο Dailor μίλησε με θερμά λόγια για όλα τα μέλη των Metallica («φοβερός τύπος, όπως και όλοι στη μπάντα, μας φέρθηκαν σωστά»), ενώ σε ερώτηση για τις σχέσεις των Mastodon με τον Dave Grohl, απάντησε «δεν ξέρω ποιος είναι», ποστάροντας την αποκαλυπτική φωτογραφία που βλέπετε πιο κάτω.

  • SHARE
  • TWEET