Ο Bono ζητά συγγνώμη και μιλά για μεγαλομανία και γενναιοδωρία

Οι U2 τα είπαν με τους οπαδούς μέσω facebook και είχαν μερικές απολαυστικές απαντήσεις

15/10/2014 @ 15:18
Ο τρόπος της ψηφιακής κυκλοφορίας του "Songs of Innocence" διχάζει ακόμα πολύ κόσμο, αν και φαίνεται πως και οι ίδιοι οι U2 έχουν δεύτερες σκέψεις για αυτό.

Σε ένα απολαυστικό πεντάλεπτο στο οποίο τα μέλη της μπάντας θα απαντούσαν σε ερωτήσεις που τους έγιναν μέσω faceboook, ο Βοno ήταν αυτός που πήρε θέση στην ερώτηση «μπορείτε να μην ξαναβγάλετε δίσκο σας στο iTunes που θα πηγαίνει αυτόματα στις δικές μας playlists; Ηταν αγένεια».

Τι είπε ο Bono; «Ουπς, συγγνώμη για αυτό. Είχαμε αυτή την πανέμορφη ιδέα και παρασυρθήκαμε. Οι καλλιτέχνες έχουν μια έφεση σε τέτοια πράγματα. Μια στάλα μεγαλομανίας, ένα άγγιγμα γενναιοδωρίας, λίγη προώθηση του εαυτού σου και ένας βαθύς φόβος πως αυτά τα τραγούδια, στα οποία δώσαμε την ζωή μας, μπορεί να μην ακουστούν. Υπάρχει πολύ φασαρία εκεί έξω, ίσως και εμείς γίναμε λίγο περισσότερο φασαριόζοι για να τα καταφέρουμε»

Δείτε από εδώ τι άλλο απάντησαν οι τέσσερις Ιρλανδοί σχετικά με τη συναυλία που θα ήθελαν να παραβρεθούν αν γύριζαν πίσω το χρόνο, αν ο Edge θέλει να πετάξει τον Bono από το παράθυρο, κι άλλα ασυνήθιστα και δροσερά!

Παράλληλα κυκλοφόρησε και η iTunes μορφή του video για το "The Miracle (of Joey Ramone)" που μπορείτε να δείτε από εδώ. Επίσης, η φυσική μορφή του "Songs of Innocence" είναι εδώ με δύο νέα bonus τραγούδια, τα "Lucifers Hands", και "The Crystal Ballroom" συν 8 ακουστικές εκτελέσεις τραγουδιών του δίσκου. Η τελευταία δουλειά των U2 «κατέβηκε» από 26 εκατομμύρια χρήστες των iTunes, αριθμός εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς πως 14 εκατομμύρια ήταν τα συνολικά downloads για το συγκρότημα μέσω των iTunes από το 2003 έως φέτος.
    


  • SHARE
  • TWEET