O Bono ζητά συγγνώμη για τη... συγγνώμη

O τραγουδιστής δηλώνει περήφανος για όσα έκαναν με το νέο δίσκο τους. Tι συμβαίνει με τον τραυματισμό του

23/11/2014 @ 11:36
Πριν λίγο καιρό ο Bono ζήτησε συγγνώμη –διαβάστε εδώ- για την απόφαση των U2 να «ανεβάσουν» δωρέαν το δίσκο τους "Songs of Innocence" σε χρήστες της Apple.

Πλέον σε συνέντευξη της μπάντας στο περιοδικό Mojo με τίτλο «Συγγνώμη; Για ποιό πράγμα;» ο Bono περνά στην αντεπίθεση: «Σοβαρά τώρα, αυτό που κάναμε ήταν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας; Ηταν ένα ειλικρινές λάθος και δεν θα χάσουμε και τον ύπνο μας για αυτό» λέει ο Ιρλανδός frontman, ο οποίος τονίζει.

«Ηδη ετοιμάζω τη συγγνώμη για τη συγγνώμη. Είμαι πολύ περήφανος για ότι κάναμε. Ηταν από τις σπουδαιότερες στιγμές στην ιστορία της μπάντας».
Οσον αφορά τον τραυματισμό του μετά από πτώση από το ποδήλατό του, ο Bono χτύπησε σοβαρά στον αριστερό ώμο, διέλυσε τον αγκώνα του και υπέστη τραυματισμό στο ένα μάτι! Οι γιατροί θεωρούν πως χρειάζεται τρεις μήνες ανάρρωσης και άλλους τόσους φυσιοθεραπείας.

Αν σκεφτεί κανείς πως παίζει και κιθάρα, ήδη οι U2 σκέφτονται αν θα ανακοινώσουν το ξεκίνημα της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους που ήταν προγραμματισμένο τον Ιούνιο στη Ν. Υόρκη ή θα πρέπει να περιμένουν.
  • SHARE
  • TWEET