«Ο B.B. King δεν δηλητηριάστηκε»

Δεν ευσταθούν όσα ισχυρίζονται οι κόρες του μουσικού με τις έρευνες να συνεχίζονται

28/05/2015 @ 10:53
Λίγες μέρες πριν, οι κόρες του B.B. King, Patty King και Karen Williams, δήλωσαν δημόσια ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από τον εκτελεστή τnς διαθήκης και πρώην manager του King, LaVerne Toney, και τον προσωπικό βοηθό του, Myron Johnson.

Η αρχική διάγνωση ήταν πως ο θρυλικός μουσικός, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας αλλεπάλληλων εμφραγμάτων, εξαιτίας του σακχαρώδη διαβήτη τύπου δύο.

Χθες, ο Ιατροδικαστής John Fudenberg απαντώντας σε όσα υποστηρίζουν οι κόρες, δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε. «Βέβαια, δεν μπορούμε να μην λάβουμε στα σοβαρά αυτή την καταγγελία και θα πραγματοποιήσουμε ακόμα μια ενδελεχή έρευνα».

Η αστυνομία βέβαια από την πλευρά, στηριζόμενη στα φυσικά αίτια θανάτου τα οποία έχουν επίσημα ανακοινωθεί, δεν μπορεί να ξεκινήσει παραιτέρω έρευνα με ανακρίσεις υπόπτων. Nέες δηλώσεις στη New York Daily News από την πλευρά των δικηγόρων του manager που κατηγορείται, κάνουν λόγο πως στα παιδιά και τα εγγόνια του B.B. King δεν άρεσε το γεγονός ότι άφησε μόνο από 3.000 ή 5.000 δολάρια στον καθένα...
  • SHARE
  • TWEET