Ο Axl Rose σχολιάζει το συμβάν με την καμηλοπάρδαλη στη Δανία

Σε αστέρα των social media εξελίσσεται ο frontman των Guns N' Roses

12/02/2014 @ 18:36
Μετά τα tweets για τους Red Hot Chili Pepppers, ο Axl Rose «ξαναχτύπησε» μέσω social media, σχολιάζοντας την αποτρόπαια κίνηση των αρχών του ζωολογικού κήπου στη Δανία να θανατώσει μια καμηλοπάρδαλη μπροστά στα μάτια του κόσμου επειδή δεν είχε χώρο να τη στεγάσει.

Ο Rose αρχικά έγραψε στο Twitter του: «Απολαμβάνω τη λαχταριστή μερίδα των λιονταριών με γεύση καμηλοπάρδαλη! Να δω τι άλλο θα σκεφτούν οι τρελοι Δανοί!»

Την επόμενη μέρα μέσω του twitlonger.com που επιτρέπει posts μεγαλύτερα των 140 χαρακτήρων έγραψε: «Σοβαρά τώρα... Οι Δανοί σκότωσαν μια καμηλοπάρδαλη 2 ετών, την κομμάτιασαν και την τάισαν στα λιοντάρια (μπροστά σε παιδιά) για να αποφύγουν την αιμομιξία αντί να βρούν χώρο να τη στεγάσουν. Μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα εδώ, δεν ξέρω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι τέτοιο θα αποθαρρύνει αδέρφια και άλλα μελη οικογενειών στη Δανία από το να π*******αι μεταξύ τους;»

Κάτω από αυτό το κείμενο, ο Axl Rose συμπλήρωσε τα γράμματα J/K («just kidding»), θέλοντας να δείξει πως κάνει πλάκα κυρίως... Ίσως σε μια προσπάθεια να μην προσβάλλει το λαό της Δανίας αλλά μόνο τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου.
  • SHARE
  • TWEET