Ο Al Jourgensen των Ministry αποκαλεί θόρυβο τη μουσική των Slayer και βρίζει τον Kerry King

30/07/2013 @ 10:50
Ο Al Jourgensen βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου του, "Ministry: The Lost Gospels According To Al Jourgensen".

Στο βιβλίο του, αποκαλεί τους Slayer «θόρυβο που είναι αδύνατον να ακούσεις» και αποκαλεί τον κιθαρίστα τους, Kerry King, «asshole». Μάλιστα, μοιράζεται με τον κόσμο την εξής ιστορία από μία συναυλία που έδιναν μαζί με τους Slayer:

«Όταν φτάσαμε, οι Slayer ήταν μέσα στο trailer. Θέλαμε να μπούμε μέσα και αυτοί βρίσκονταν εκεί για αρκετή ώρα. «Ελάτε τώρα. Βγείτε από το trailer», τους είπαμε για να λάβουμε την απάντηση «Fuck you». Οπότε, εγώ και το πλήρωμά μου αναποδογυρίσαμε το trailer και το πετάξαμε μέσα στο φιόρδ. Αυτοί βγήκαν έξω σαν αράχνες, βρίζοντάς μας. Αλλά δεν έπρεπε να ξεκινήσουν καβγά μαζί μας! Έπειτα, έγινα φίλος με όλους αυτούς τους τύπους εκτός από τον Kerry King - δεν είναι ωραίος άνθρωπος. Μισούσε τον Mikey (Scaccia), κάτι που σημαίνει ότι τον μισούσα κι εγώ.»

Σε πρόσφατες δηλώσεις του για το The Gauntlet, o Jourgensen μίλησε πάλι για τον Kerry King: «Είχαμε συναυλία στο House Of Blues Disneyland στο Anaheim και ο Kerry King ήρθε στα παρασκήνια, ήπιε την μπύρα μας, έφαγε το φαγητό μας και έπειτα μου είπε ότι ο Mikey (Scaccia) είναι άθλιος κιθαρίστας και ότι εμείς ήμασταν χάλια μπάντα και ποτέ δεν θα μπορούσαμε να γίνουμε σαν τους Slayer. Τι μαλάκας! Γιατί να θέλει να έρθει να το κάνει αυτό, εκτός αν είναι μαλάκας;»
  • SHARE
  • TWEET