«Ντροπιαστικό» video των Nine Inch Nails βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας

30/03/2012 @ 14:04
Δυσεύρετο video που βγήκε στην επιφάνεια ανάγκασε τον Trent Reznor των Nine Inch Nails να αστειευτεί και να δώσει πληροφορίες σχετικά με την ιστορία πίσω από αυτό.

Μέσα από μια σειρά από tweets, o Reznor περιγράφει πως μια δήθεν επιθυμία τους να εμφανιστούν σε μια «χαζή» τηλεοπτική εκπομπή, εν τέλει απέκτησε σάρκα και οστά...

«Πριν από πολλά χρόνια, οι νέοι και αφελείς Nine Inch Nails ρωτήθηκαν σε ποιες τηλεοπτικές εκπομπές θα ήθελαν να εμφανιστούν. Για πλάκα (και μάλλον πιωμένοι) έδωσαν την πιο απίθανη απάντηση που μπορούσαν να σκεφτούν.

Έπειτα πληροφορήθηκαν ότι η ...μπλόφα τους είχε απαντηθεί και ότι είχαν κράτηση για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Μπήκαν στο Honda Civic με το οποία έκαναν τις περιοδείες τους και ταξίδεψαν πολλά μίλια μέχρι το (αν θυμάμαι καλά) New Jersey για το μεγάλο show. Γέλασαν πολύ κοροϊδεύοντας τους ανθρώπους, τις στιλιστικές επιλογές τους και τα κουρέματά τους. Η ζωή ήταν ωραία...

Πολλά χρόνια μετά, ανακαλύφθηκε το διαδίκτυο... Υπάρχει ηθική κάπου εκεί μέσα...»

Δείτε παρακάτω το video που έκανε τον Reznor να πει: «Κοιτάζοντάς το, ο Skrillex ίσως να μου χρωστάει πολλά για αυτό το κούρεμα.»

  • SHARE
  • TWEET