Τα μέλη των No Doubt σε νέα μπάντα χωρίς την Gwen Stefani

Κιθαρίστας, μπασίστας και ντράμερ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον frontman των AFI και τον μάνατζερ των Green Day

18/02/2016 @ 07:44

Φήμες της εβδομάδας που μας πέρασαν έκαναν λόγο για μια νέα μπάντα με όλα τα μέλη των No Doubt. Όλα εκτός της Gwen Stefani.

Με το που η Stefani ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ακόμα solo άλμπουμ, ο κιθαρίστας Tom Dumont, ο μπασίστας Tony Kanal και ο ντράμερ Adrian Young ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον frontman των AFI, Davey Havok. Έχουν ήδη ηχογραφήσει έναν δίσκο, προσέλαβαν τον μάνατζερ των Green Day, Pat Magnarella, για τις δημόσιες σχέσεις τους και αυτή τη στιγμή συζητούν με δισκογραφικές.

Το περίεργο είναι ότι η πρώην (;) frontwoman της μπάντας, σε συνέντευξή της στο χθεσινοβραδινό show του Jimmy Kimmel, παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα σχέδια των υπολοίπων No Doubt τα πληροφορήθηκε όπως κι εσείς - από το Διαδίκτυο.

Η Stefani αναφέρθηκε στη νέα αυτή συνεργασία ως «ένα side project», συνεχίζοντας πως (οι μουσικοί) «απλά θέλουν να βρεθούν σε μια πανκ μπάντα». Παρ’ όλα αυτά όμως, όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή τί θα γινόταν αν η ίδια ήθελε να επιστρέψει στους No Doubt, τότε η απάντηση ήταν: «Θα πρέπει να στείλω ένα μήνυμα στον Tony και να τον ρωτήσω γι’ αυτό, δεν ξέρω».

Μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε πόσο μακριά βρισκόμαστε από τον διάδοχο του "Push And Shove"...

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Gwen εδώ.

 

  • SHARE
  • TWEET