Nikki Sixx (Motley Crue): «Το επόμενο album μας θα είναι και το τελευταίο μας»

08/03/2013 @ 11:32
Ο μπασίστας των Mötley Crüe, Nikki Sixx, έδωσε χθες το βράδυ μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τα μελλοντικά πλάνα του συγκροτήματος και, όπως αποκάλυψε, οι Crue θα κάνουν ένα ακόμη άλμπουμ και μετά θα διαλυθούν οριστικά.

«Θέλω να τελειώσουμε την ταινία μας (τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της αυτοβιογραφίας τους "The Dirt: Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band") και να κυκλοφορήσουμε ένα νέο άλμπουμ.»

Ο Nikki συνέχισε αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το soundtrack που θα συνοδεύσει την ταινία και μίλησε για μία περιοδεία αποχαιρετισμού. «Θα επιστρέψουμε στην Αυστραλία και αυτό θα είναι το τέλος», αποκάλυψε. «Μπορώ να πω με τιμή πως ολοκληρώσαμε την πορεία μας και δεν επιστρέφουμε πίσω.»

Ο Sixx επιβεβαίωσε 100% πως η διάλυση θα είναι οριστική και θα σημάνει το τέλος της μπάντας, καθώς δεν έχει καμία πρόθεση να ξαναδημιουργήσουν τους Crüe στο μέλλον.

«Είναι σημαντικό, όταν κάνεις μία περιοδεία στην οποία λες αντίο, οι άνθρωποι να καταλάβουν πως όταν πυροβολείς ένα άλογο στο κεφάλι, αυτό πεθαίνει, και δεν είναι πλαστική η σφαίρα. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορώ να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να κάνω αυτήν την τελευταία περιοδεία. Αυτή ήταν. Έτσι, όταν ανακοινώσουμε τις τελευταίες συναυλίες, να ξέρετε πως μέχρι εκεί ήταν. Θα κλάψω. Κλαίω ήδη και μόνο με τη σκέψη.»

Ο Nikki Sixx αποκάλυψε πρόσφατα, μέσω των προσωπικών ημερολογίων-χρονικών που δημοσιεύει πως έχει πιάσει για τα καλά δουλειά γράφοντας και παίζοντας συνεχώς μουσική για το καινούργιο άλμπουμ των Mötley Crüe.
  • SHARE
  • TWEET