Όλες οι πληροφορίες για το φετινό New Long Fest

Θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης

22/06/2017 @ 10:30

New Long Fest 2017

15 & 16 Ιουλίου

Στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης
(Πρώην Αμερικάνικη βάση) Λεωφ. Μαραθώνος 196

Είσοδος: 4 ευρώ ανά ημέρα - Ώρα έναρξης: 17:30

Facebook event page

Τη στιγμή που η ελληνική underground rock και metal σκηνή παρουσιάζει μέσω των εκπροσώπων της, κάποιες εκ των ποιοτικότερων δισκογραφικών κυκλοφοριών της, το φεστιβάλ ορόσημο αυτής, New Long Fest, επιστρέφει για την 13η επαναληψή του που αποτελεί ταυτόχρονα και μία εκ των σπουδαιοτέρων του.

Συμπεριλαμβάνοντας -όπως πάντα- ένα άκρως δυναμικό lineup, αποτελούμενο από κάποια εκ των πιο πολυσυζητημένων εγχώριων ονομάτων, το New Long Fest έρχεται να χαρίσει μοναδικά ποιοτικές μουσικές -και όχι μόνο- στιγμές στους παρευρισκομένους σε αυτό, για 13η συνεχόμενη χρονιά, στις 15 & 16 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

14 εξαιρετικές μπάντες σε μία σκηνή, πέντε λεπτά μακριά από τη θάλλασα, άφθονη κρύα βαρελίσια μπύρα, άπειρα σουβλάκια, τόνοι merchandise, άπλετο parking, camping, φιλική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, θα συνθέσουν για άλλη μια χρονιά το μεγαλύτερο underground διήμερο του καλοκαιριού, με είσοδο μόνο 4€ ανά ημέρα.

Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της metal/ rock μουσικής. Όσοι δεν είχατε την τύχη να παραβρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία! Για τους υπόλοιπους, η συνταγή είναι η γνωστή: 15 & 16 Ιουλίου ραντεβού στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Line-Up (τυχαία σειρά):

Hail Spirit Noir
Allochiria
Puta Volcano
Mahakala
Chronosphere
Superpuma
Void Droid
Blame Kandinksy
Borderline Syndrome
Amniac
Hypnotic Nausea
Dendrites
Krause
Nochnoy Dozor

Παραγωγή / Επικοινωνία / Προώθηση:

Πολιτιστικές Απόπειρες - apopeires.gr
Manster Design - mansterdesign.com
3P Lab - facebook.com/3plabgr

Με την υποστήριξη:

The Local Pub - facebook.com/thelocalpubathens
Uncle Chroni's Tattoo & Body Piercing - unclechronis.com
BeLIEve Street Wear Apparel - facebook.com/believestreetwear
Hair IDentity - facebook.com/hairIDentity
ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ. - facebook.com/mono8rash

Camping Νέα Μάκρη:

To Νew Long Fest 2016 σε συνεργασία με το camping Νέα Μάκρη προσφέρουν ειδικές τιμές (έκπτωση 30%) για τους φίλους που επιθυμούν να διαμείνουν στην περιοχή για το διήμερο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να δήλωσετε στο camping ότι έχετε έρθει για το festival, για να πάρετε την ειδική έκπτωση. Το camping απέχει από το χώρο του festival και τη θάλασσα, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια.

Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 156
Επικοινωνία (για πληροφορίες/ κρατήσεις): campingneamakri.gr

Χώρος διεξαγωγής - Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης:

Ο Δήμος Νέας Μάκρης εκμεταλλευόμενος την έκταση 40 στρεμμάτων περίπου που του διετέθη το 2000 από την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης, κατασκεύασε ένα πανέμορφο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο που ήδη σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα Πολιτιστικά & Αθλητικά συγκροτήματα του Νομού Αττικής.

New Long Fest

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET