Νεότερα για την υγεία του Bruce Dickinson

Ανακοίνωση από τον manager των Iron Maiden

05/03/2015 @ 14:50
Σε επίσημη ανακοίνωση που μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα, ο manager των Iron Maiden, Rod Smallwood, αναφέρθηκε στην πορεία την υγείας του Bruce Dickinson, μεταφέροντας τις ευχαριστίες του εμβληματικού frontman προς το κοινό για την υποστήριξή του.

Η ουσία της ανακοίνωσης του Smallwood συνοψίζεται στο ότι όλα βαίνουν καλώς, παρά τις δυσκολίες που συνεπάγεται η θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Τα λόγια του manager των Iron Maiden έχουν αναλυτικά ως εξής:

Ο Bruce μου ζήτησε να πω σε όλους ευχαριστώ για την τρομερή συμπαράσταση και τις θερμές ευχές. Είναι βαθύτατα συγκινημένος και παίρνει θάρρος από την αυθόρμητη και στοργική ανταπόκριση της παγκόσμιας οικογένειας οπαδών των Maiden.

Η ακτινοθεραπεία λειτουργεί σωρρευτικά και συνεχίζει να δρα στο σώμα για περίπου τρεις εβδομάδες μετά από την θεραπεία, οπότε παρ’ όλο που η επτά εβδομάδων θεραπεία του Bruce έχει ολοκληρωθεί, πέρασε μια μεγάλη περίοδο πόνου και δυσφορίας. Ευτυχώς πλέον αρχίζει να αναρρώνει και ο πόνος θα συνεχίσει να υποχωρεί και το πρήξιμο να μειώνεται για το επόμενο δίμηνο περίπου, όταν και θα είναι σε θέση να κάνει μαγνητική τομογραφία. Μόνο τότε ότι θα έχουμε την πλήρη επιβεβαίωση ότι ο καρκίνος έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ωστόσο η πρόγνωση εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά καλή και όλοι είναι αισιόδοξοι για πλήρη ανάκαμψη. Μετά τη μαγνητική τομογραφία, θα σας ενημερώσουμε επισήμως μέσω της ιστοσελίδα μας την κατάλληλη στιγμή, πιθανότατα στα τέλη Μαΐου.

Μετά από αυτό, θα χρειαστεί μερικούς μήνες ώστε ο Bruce να επανέλθει πλήρως. Φυσικά τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας κατανοούν απολύτως την κατάσταση και τα σχέδια των Maiden θα καθοριστούν από την πρόοδο του Bruce.

Παρακαλώ συνεχίστε τις θετικές σας σκέψεις. Τις εκτιμούμε πάρα πολύ.

Ευχαριστώ

Rod Smallwood
  • SHARE
  • TWEET