Νέος δίσκος των Uriah Heep μετά από εννέα χρόνια!

04/01/2007 @ 07:33
Εννέα ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του υπέροχου "Sonic Origami", οι Uriah Heep μπήκαν επιτέλους στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου. Το βασικό πρόβλημα της καθυστέρησης, που ήταν η έλλειψη ισχυρής δισκογραφικής εταιρίας πίσω από τη μπάντα, φαίνεται πως λύθηκε. Το νέο cd θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από τη Sanctuary Records. Σύμφωνα με τον Mick Box, οι πρόβες θα αρχίσουν το Φεβρουάριο, η ηχογράφηση θα πραγματοποιηθεί το δίμηνο Μαρτίου / Απριλίου και αν πάνε όλα καλά, το καλοκαίρι θα έχουμε στα χέρια μας τον 21ο studio δίσκο του ιστορικού γκρουπ και 5ο με την τωρινή σύνθεση, η οποία υφίσταται από το 1986 και είναι η μακροβιότερη στην ιστορία του συγκροτήματος.



Την παραγωγή θα επιμεληθεί ο Mike Paxman, γνωστός από τις συνεργασίες του με την Judie Tzuke και τους Status Quo. Ο Paxman με τον Box και τον πληκρά της μπάντας, Phil Lanzon, έχουν ήδη δουλέψει πάνω σε κάποιες προϋπάρχουσες ιδέες και το πώς αυτές θα μπορούσαν να ακουστούν ακόμα καλύτερα. Αξίζει να τονισθεί πως ο Paxman είναι ο 5ος διαφορετικός παραγωγός που χρησιμοποιεί η τωρινή σύνθεση των Heep σε ισάριθμους δίσκους.

Λέγεται πως ο δίσκος θα είναι επιστροφή στον κλασικό Heep ήχο. Να θυμίσουμε πως οι τελευταίοι δίσκοι αποτελούσαν πολύ αξιόλογα δείγματα μελωδικού hard rock.

  • SHARE
  • TWEET