Νέος δίσκος για τον Leonard Cohen

Κυκλοφορεί στις 11 Μαΐου το "Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour"

17/03/2015 @ 17:15
Το νέο άλμπουμ του, 80χρονου πλέον, Leonard Cohen θα αποτελείται από σπάνια τραγούδια του θρύλου από τον Καναδά, ηχογραφημένα στην πρόσφατη "Old Ideas" περιοδεία του, είτε κατά τη διάρκεια των συναυλιών, είτε κατά τα soundcheck, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως «συναυλία πριν την συναυλία», με σκοπό να μπορέσει το κοινό να αποκτήσει εικόνα του τρόπου που προβάρει τα τραγούδια του ο μεγάλος καλλιτέχνης.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει δύο νέα τραγούδια, τα "Never Gave Nobody Trouble" και "Got Α Little Secret", όπως και δύο διασκευές που δεν είχαν ποτέ ξαναηχογραφηθεί στο "Choices" του Billy Yates, βασισμένο στην εκδοχή του George Jones, και το γαλλόφωνο "La Manic" του Georges Dor απ΄το 1966. Τα υπόλοιπα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο album είναι τα: "Field Commander Cohen", "I Can’t Forget", "Light as a Breeze", "Night Comes On", "Joan of Arc" και "Stages".

Την Κυριακή που μας πέρασε, ο Leonard Cohen κέρδισε με το περσυνό "Popular Problems" το Βραβείο Juno στην κατηγορία «Δίσκος Της Χρονιάς» της ετήσιας τελετής απονομής των Καναδικών μουσικών Juno Αwards.

Ο νέος δίσκος είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία μέσω iTunes και Amazon.
  • SHARE
  • TWEET