Γιατί καθυστερεί η νέα δουλειά των Gojira;

O νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016

10/06/2015 @ 11:06
Τα σχέδιά τους να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο στις αρχές του 2016, γνωστοποίησαν οι Gojira, τρία χρόνια μετά το "L'Εnfant Sauvage" του 2012.

Η παρουσίαση του νέου δίσκου είχε προγραμματιστεί για την φετινή χρονιά, αλλά εν τέλει καθυστέρησε εξαιτίας της «ιδιαίτερα επιλεκτικής» στάσης του συγκροτήματος.

Ο drummer, Mario Duplantier, είπε ότι τα drums έχουν ολοκληρωθεί, οι κιθάρες είναι σχεδόν έτοιμες και σε αυτή τη φάση μένει μόνο το μπάσο και τα φωνητικά.

«Επρόκειτο να ηχογραφήσουμε τον περασμένο Φεβρουάριο», πρόσθεσε.  «Αλλά καταλήξαμε ότι τα κομμάτια δεν ήταν αρκετά καλά, ξέρεις. Και έτσι αποφασίσαμε να πετάξουμε κάποια κομμάτια, ήμασταν ιδιαίτερα επιλεκτικοί, όπως ποτέ πιο πριν. Δουλέψαμε πολύ καιρό πάνω σε κάθε κομμάτι.»

«Ο Joe έφερε μερικές απίθανες ιδέες, έφερα κι εγώ, και μαζί χτίσαμε τέσσερα καινούρια κομμάτια που μας άρεσαν πολύ περισσότερο από αυτά που είχαμε γράψει πριν.»

Όπως έγινε γνωστό το συγκρότημα ξεκίνησε ηχογραφήσεις τον Απρίλιο στο πρόσφατα κατασκευασμένο Silver Cord Studio, ένα ολοκαίνουριο στούντιο, του οποίου σχεδιαστής και ιδιοκτήτης είναι ο τραγουδιστής των Gojira, Joe Duplantier.
  • SHARE
  • TWEET