Νέο album οι Judas Priest με την υπογραφή του Roy-Z

24/03/2004 @ 04:34
Στο official site του συγκροτήματος ανακοινώθηκε στις 23 Μαρτίου δια του «στόματος» του Jayne Andrews (υπεύθυνος συντονισμού management του group) ότι οι Judas Priest δουλεύουν πάνω στο καινούριο album με παραγωγό το γνωστό και μη εξαιρετέο παραγωγο Roy Z, που έχει ταυτιστεί με την «ανάσταση» (“Resurrection”) του Rob Halford και ασφαλώς με την πολύ επιτυχημένη προσωπική καριέρα του Bruce Dickinson (βλ. “Accident of Birth”).

Τα πράγματα, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τον Jayne Andrews πηγαίνουν πολύ καλά. Ο Scott βρίσκεται εδώ και μια βδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου δουλεύει τα καινούρια κομμάτια στα drums, o Glenn και ο Κ.Κ. είναι πολύ απασχολημένοι με το κιθαριστικό μέρος, ο Rob πολύ σύντομα θα επιστρέψει κι αυτός στην Μ. Βρετανία για να ενώσει άλλη μια φορά, επιτέλους, την φωνή του με τους Judas ενώ ο Ian ήδη περνά τις γραμμές του μπάσου.

Όπως λέει ο Jayne Andrews: «Γνωρίζουμε ότι όλοι είστε ανυπόμονοι αλλά πρέπει να εμπιστευτείτε τα παιδιά και να ξέρετε ότι θα επιστρέψουν με ένα πολύ καλό album γιατί τους αρέσει να σκύβουν το κεφάλι και να το ρίχνουν στη δουλειά».

Δημήτρης Μπάρμπας

  • SHARE
  • TWEET