Νέο soundtrack για το «Drive» -και- με Bring me the Horizon

Παραγωγός του BBC ζήτησε από 13 καλλιτέχνες να γράψουν νέα τραγούδια για την ταινία του 2011

21/10/2014 @ 09:41
Ενας από τους πολλούς λόγους που το «Drive» εκτός από εξαιρετική ταινία ήταν και cool, ήταν το φοβερό soundtrack με τραγούδια από Cliff Martinez, Chromatics, Kavinsky, College και Electric Youth με την 80s synth-pop να κυριαρχεί.

Τρία χρόνια μετά ο παραγωγός του BBC Radio 1, Zane Lowe, επιχειρεί κάτι πρωτότυπο. Ζήτησε από σύγχρονες μπάντες και καλλιτέχνες να γράψουν ένα νέο soundtrack για την ταινία του Nicolas Winding Refn, η οποία μάλιστα θα προβληθεί με αυτό στις 30 Οκτωβρίου με τους τηλεθεατές να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο αρχικό και το νέο μουσικό score.

Oι Bring Me The Horizon παρέα με τους Chvrches, Foals, SBTRKT, Jon Hopkins, Laura Mvula, the 1975, Baauer, BANKS, Bastille, Eric Prydz, the Neighbourhood, και ZCC (δηλαδή ο Simon Neil των Biffy Clyro) έδωσαν τα νέα τραγούδια και ο δίσκος θα έχει τίτλο "Radio 1 Rescores: Drive - Curated by Zane Lowe".

Ο Lowe χαρακτήρισε το εγχείρημα ως το «πιο φιλόδοξο και εκπληκτικό έχουμε κάνει» ενώ και ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε ενθουσιασμένος. Ακούστε εδώ το πρώτο δείγμα το "Get Away" των Chvrches.


  • SHARE
  • TWEET