Νέο Hear 'N Aid ετοιμάζει η χήρα του Ronnie James Dio

Επανακυκλοφορεί το "Stars" και το ντοκιμαντέρ του 1985

06/04/2015 @ 21:19
Η Wendy Dio, χήρα και manager του Ronnie James Dio, επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει μια νέα εκδοχή του Hear 'N Aid, ταυτόχρονα με την επανακυκλοφορία του τραγουδιού "Stars" και του ντοκιμαντέρ του 1985.

Το πρώτο εγχείρημα είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 1985, όταν δεκάδες αστέρες συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του Ronnie James Dio για την ηχογράφηση του νέου τότε τραγουδιού "Stars".

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού και του ντοκιμαντέρ από την δημιουργία του προορίζονταν για την καταπολέμηση του προβλήματος της πείνας που μάστιζε (και μαστίζει ακόμη) την Αφρικανική Ήπειρο. Λόγω διαμάχης μεταξύ των εταιριών, το άλμπουμ με το "Stars" κυκλοφόρησε μόνο σε βινύλιο και κασέτα την Πρωτοχρονιά του 1986.

Πλέον, συζητείται η εκ νέου κυκλοφορία του όλου εγχειρήματος με επιπλέον υλικό από την πραγματοποίηση της αρχικής ηχογράφησης, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ίδρυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου Stand Up And Shout.

Ταυτόχρονα, θα δημιουργηθεί για τον ίδιο σκοπό ένα νέο τραγούδι στο πνεύμα του πρώτου εγχειρήματος, χωρίς όμως να έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι συμμετέχοντες.
  • SHARE
  • TWEET